Korisnik: Lozinka:  
Zapamti me
Nova lozinka?  

 
Sveta Nedelja,
Temperatura: nepoznata
Prekinuta sjednica Gradskog vijeća
Mladen Katušić (HSU) i Ivica Vojvodić (HNS) opozvali su svoje potpise kojim su zahtjevali smjenu Krunoslava Markovinovića
Autor: SVENtv.info, objavi:

Nakon dvije odgode sjednice Gradskog vijeća Svete Nedelje gradski su se vijećnici okupili na zasjedanju lokalnog predstavničkog tijela u ponedjeljak 19. srpnja. Međutim, nakon četrdesetak minuta sjednica je prekinuta zbog nedostatka kvoruma jer su, nakon polemične rasprave, vijećnicu napustili predstavnici HSP-a dr. Ante Starčevića, SDP-a te HSS-a. Zakuhalo je oko zahtjeva za ostavkom predsjednika Gradskog vijeća Krunoslava Markovinovića, a u vijećnici je postalo vruće kada je nakon rasprave oko zahtjeva za njegovom smjenom Markovinović zaključio da ne postoje zakonski uvjeti da se o tome glasuje jer su prethodno pismenim putem Mladen Katušić (HSU) i Ivica Vojvodić (HNS) opozvali svoje potpise iz zahtjeva kojim su pokrenuli razriješenje sadašnjeg predsjednika Gradskog vijeća, saborskog zastupnika, dugogodišnjeg svetonedeljskog načelnika i kraće vrijeme gradonačelnika. Spomenimo da su potpisnici zahtjeva i vijećnici vladajuće svetonedeljske koalicije iz redova HSS-a (Freddy Burić, Stjepan Ladović, Jasminka Mataušić) i HSP-a dr. Ante Starčevića (Josip Raguž, Željko Beluhan).
Vladimir Tuweg (SDP) povišenim tonovima predbacio je Markovinoviću boljševistički način vođenja sjednice i neuvažavanje volje vijećnika, dok je Miroslav Milonjić (SDP) tražio poštivanje Poslovnika o radu Gradskog vijeća. Nakon što Markovinović nije dozvolio glasovanje, većina vijećnika napustila je vijećnicu, a sjednica je prekinuta zbog nedostatka kvoruma.
Na sjednici se trebalo raspravlajti o 4. izmjeni prostornog uređenja grada, poslovanju Dječjeg vrtića Slavuj i povećanju cijene boravka djece u vrtiću. Na dnevnom redu su bile i odluke o komunalnoj naknadi, komunalnom doprinosu, dodjela koncesije za skupljanje i odvoz komunalnog otpada te donošenje odluke o stjecanju dvorca Kerestinec i zemljišta nasuprot dvorca.

Tagovi:
|
Komentari...
Napiši komentar
Autor:
Komentar:
Sigurnosni zbroj:
Sigurnosni zbroj
Upišite zbroj brojeva na slici u dano polje
kat
Pozdrav, svima sam tako sretna davanja iz svoje veliko svjedočanstvo o tome kako sam dobio moju želju iznos kredita od g Abrahama koji je maneger od City Bank Company, želim brzo iskoristiti ovu priliku da cijeli svijet zna za to, jesam gđa Katica Kristijan iz Hrvatske, (Istra grad) bio sam u potrazi za kredit za start up svoje poslovanje u prilog mojim mužem u vezi s djecom troškove pa sam otišao na internetu u potrazi za kredit, kada sam došao preko neke lenders koji varaju i prevare daleko je moj mali novac u tom procesu vrijeme sam zbunjen i ne znam što da radim, jer je malo novca sam imala sa sobom odveli onih lažnih gadova koji i sami u realnom zajam lenders poziva kako bi na jednom vjernom dan kao što sam bio pregledavanje putem interneta traži posao sam došao preko nekih svjedočenja komentirao na forumu jedan gospodin Fred, i gđa Monica Luisa o tome kako oni dobiju kredit od Citibank tvrtke E-mail: citybankloan123@gmail.com pa sam rekao sebi da moram dati ovo suđenje, jer sam bio tako uplašen u vezi ono što drugi zajmodavci učinio za mene, pa sam otišao naprijed uzeo svoju osobnu e-mail adresu koja je bila u tim komentarima na forumu pa sam kontaktirao mu da ga informira da sam bio radovi su mu neki korisnici koji su primili njihov kredit od njegove tvrtke, g Adam i gđa Monica Luisa, pa kad je čuo da je jako sretna zbog toga, on mi da sam u pravom društvu uvjereni gdje ja mogu dobiti moje želje iznos kredita, dali su meni je dužnik obrazac zahtjeva za kredit ispuniti i vratiti, ja sam sve to, s obzirom na sve ih je moja potrebne informacije radi o meni, tako da sam bio s obzirom na uvjete i stanje njihove tvrtke sve išlo glatko, bez ikakve zadrške, u ne manje od 24hours sam bio obavijestio da je moj kredit vrijedi zbroj 5.000.000 eura je registriran i odobren od strane kreditnog odbora fonda, tako da u tom procesu sam vrijeme tako sretna kad su mi rekli da će ih poslati bankovne detalje, ali sam bio malo skeptičan radi da, tako sam rekao imam povjerenja i vjerujem u tu vjerovnik poziva gospodin Abraham sam ih dao bankovnim računom tako iznenađujuće i primiti i upozorenje od moje banke, da je moj račun je zaslužan zbroj 5.000.000 eura po MrAbraham. Tako sam hitno mu e-mail da imam primim kredit uspješno, pa je moja draga braćo i sestre vani još uvijek u potrazi za pravi zajam tvrtki ću savjet da Vas kontaktirati gospodina Abrahama s tom istom e-mail: citybankloan123@gmail.com i ja znam da će vam pomoći s vašim želja iznos kredita u redu, e-mail njima danas i bit će vam drago što ste učinili. Gospođa, Katica Kristijan iz Hrvatske (Istra grad)
Komentar je napisan 24.02.2016. u 04:08:52 Ukupno: 20Dobar Loš
Ivan Žignić
Strmčane, slažem se s Tobom da su važni građani i razvoj grada Svete Nedelje, a ne to tko je predsjednik gradskog vijeća. Tako bi makar trebalo biti. A kaj misliš da je da je lijepo to što K. Markovinović nije dopustio glasovanje o sebi, usprkos toga što je sve po zakonu? Mogao je u svakom trenutku dopustiti glasovanje o povjerenju. Na dugi rok manje bi izgubio. Ovako je postalo očigledno kako bi se glasovalo kada bi to dopustio. Pitanje o važnosti (ne)glasovanja bi trebao uputiti Markovinoviću: izgleda da mu je to vrlo važno....valjda zato što nema puno povjerenje u svoje nasljednike o kojima je govorio u svezi realizacije dobrodošlih projekata u našem gradu nakon što on ode za Sabornika u Zagreb. On, po ovome, sada misli da bi bez njega sve to loše išlo. Ili je još nekaj drugo posrijedi, a o čemu se ne govori javno?
Komentar je napisan 24.07.2010. u 16:36:16 Ukupno: 85Dobar Loš
iva
"istina" nisi u pravu. Krivo sudiš.
Komentar je napisan 20.07.2010. u 23:41:15 Ukupno: 2Dobar Loš
istina
e mene je sram ovih kometnara, pa tu su 2 covjeka iz sdp-a 2 covjeka iz hdz-a i pisu komentare koji stvarno nemaju veze sa pamecu, sva sreca kaj ovaj portal cita ukupno 5 ljudi pa se ne sramotite pre jako...
Komentar je napisan 20.07.2010. u 22:57:32 Ukupno: -9Dobar Loš
dugi
Draga moja gospodo. Čini mi se da su ova prepucavanja i vrijeđanja bez veze. Čitajte malo između redaka. Pratite na širem planu kaj se događa. Svima je već jasno da je Markovinović mrtav političar. 1. Svrstao se na stranu Sanadera 2. Crna je ovca u HDZ-u. Jedno može neki mali utjecaj imati na Piceka u Svetoj Nedelji, a i to je upitno jer Picek sve kaj pobere sigurno ne dijeli s nikim. Nije kupil novi Mercedes i čujem malo veći čamac, ak je lovu djelil s nekim. Ja, ja i opčet samo ja. 3. Kosorica sigurno nebu razvrgla koaliciju s HSS-om zbog jednog pijunčeka Markovinovića. On je žrtvovani pijunček, kojem se bude naplatilo sve kaj je krivo napravil u 18 godina.
Komentar je napisan 20.07.2010. u 12:08:53 Ukupno: -5Dobar Loš
oresje
jao jao, ti zagy si vidim u srzi sedepeja pa s tobom nema nikakvog smisla razgovarat , cestu u svetoj nedelji radi zupanija jer je zupanijska cesta a i to ne bi shvatio jer si zadrt ...
Komentar je napisan 20.07.2010. u 11:49:27 Ukupno: 30Dobar Loš
Zagy
Strmcan hitno na operaciju odi dragi prijatelj samo ti vidis da se rade skole ,ceste i ostala infrastruktura,samo idiot radi cetu u duzini od kilometra od drugog mjeseca i ta bu gotova bog zna kada a skola nice svakim danom sve vise samo neznam gdje.
Komentar je napisan 20.07.2010. u 10:15:41 Ukupno: 12Dobar Loš
za zagy-ja
ti si zagi stvarno kreten kakvog nema, ne optuzuj covjeka na osnovi svojih insinuacija, u gradu se radi, rade se ceste ,skole i sve ostalo i nemozes reci da covjek ne radi svoj posao i to samo zato jer si ti tak zamislio , cinjenice pogledaj
Komentar je napisan 20.07.2010. u 09:04:07 Ukupno: 6Dobar Loš
iva
\"simpatizerka sdp-a\" hss-ovci ni sami neznaju zašto su je napustili. To ti je svađa između Markovinovića i Pankretića, a onda nastupa Friščić i raspušta GO a nije daleko ni ŽO. Dobiti će povjerenika, pa se ide na izbore a neposlušnih hss-ovaca više nigdje nema, pa ni Penteka. To ti je malo viša politika. Nešto slično već viđeno( ako se ne varam) u Samoboru.
Komentar je napisan 20.07.2010. u 00:45:43 Ukupno: -1Dobar Loš
simpatizerka sdp-a
Poštovani, smatram da zbog neupućenosti mnogih naših građana moglo bi doći do svakojakih tvrdnji netočnoga sadržaja. vijećnici sdp-a teže i podržavaju ostavku gdina markovinovića zbog razloga koji su se samo nakupljali duugih 20 godina njegove "vladavine". ne žele preuzimati vlast, tj funkciju predsjednika gradskog vijeća kao što to žele sami njegovi kolege, dakle hdz-ovci i koalicijski partner hss-ovci. ako je predsjednik na ovom sastanku bio u pravu zašto i njegov stranački kolega i zamjenik napušta sjednicu??? ...pametnom dosta...
Komentar je napisan 19.07.2010. u 23:30:32 Ukupno: -1Dobar Loš
1
Marketing...

Ostale vijesti

Povezane vijesti

Najčitanije vijesti

16.02.2013. - 147036 učitavanja
Kredit koji je putovao oko svijeta
10.04.2013. - 137643 učitavanja
Vijećnici bye, bye
02.03.2017. - 103094 učitavanja
Damir Halužan kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Svete Nedelje
03.02.2017. - 98507 učitavanja
Opet preokret - raspušten svetonedeljski HDZ, Markovinović povjerenik
06.09.2008 - 98504 učitavanja
Domaće se cijeni
18.05.2009. - 93689 učitavanja
Drugi krug za gradonačelnika
22.12.2016. - 82022 učitavanja
Dario Zurovec objavio kandidaturu za gradonačelnika

Arhiva vijesti

Sve vijesti pogledajte u našoj arhivi.
Marketing...
Zlatni ključ d.o.o.
adresa: Vinogradska 4, 10431 Sveta Nedelja
e-mail: zlatni-kljuc@zg.t-com.hr
webdesign: viktor@zlatni-kljuc.com
tel: (0)1 3373 473, fax: (0)1 3373 472