Korisnik: Lozinka:  
Zapamti me
Nova lozinka?  

 
Sveta Nedelja,
Temperatura: nepoznata
Posvećen kip Svetog Florijana
Svetonedeljski vatrogasci održali su i pokaznu vježbu
Autor: Damir Marenić/SVENtv.info, objavi:

Vatrogasci DVD-a Sveta Nedelja u subotu 5. lipnja održali su pokaznu vježbu u u centru Svete Nedelje nazvanu Krpa 2010. Svetonedeljski dobrovoljni vatrogasci pokazali su obučenost u gašenju insceniranog požara koji je uzrokovan oštećenjem plinske instalacije. Dolaskom na mjesto intervencije utvrđen je požar u prostorijama autopraonice koji je prouzročio i veće količine dima koji se proširio na stambeni dio pa je obavljena i evakuacija stanara. Vatrogasci su pokazali i obučenost u rukovanju pjenilom, izolacijskim aparatima i eksploziometrom. U ovoj vježbi sudjelovalo je 13 vatrogasaca i četiri vozila. Vježbu su pratili građani te predstavnici gradske vlasti, Zagrebačke županije, Vatrogasne zajednice Svete Nedelje te te izaslanici dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Kerestinca, Rakitja, Samobora i Strmca.
Nakon pokazne vježbe prečasni Dragutin Bubnjar blagoslovio je  kip Svetog Florijana kojeg su svetonedeljski vatrogasci postavili na prostoru ispred vatrogasnog doma. Na jarbol je tom prilikom podignut stijeg s grbom svetonedeljskog vatrogasnog društva, a okupljene su pozdravili Damir Marenić, predsjednik gradske Vatrogasne zajednice, Željka Šabarić, u ime Zagrebačke županije i gradonačelnik Drago Prahin.

Tagovi:
|
|
Komentari...
Napiši komentar
Autor:
Komentar:
Sigurnosni zbroj:
Sigurnosni zbroj
Upišite zbroj brojeva na slici u dano polje
Robert O'Sullivan
Finding a genuine provider of financial instrument is very challenging but we are certified Financial Instrument providers in Ireland. Presently, we only focus on BG/SBLC for Lease and Sale transactions. However, our Lease BG/SBLC is 4+2% and Sale at 32+2%. Should you find this interesting and acceptable? Kindly, contact us and we shall review and respond with draft Contract/MOU within 48hrs maximum. Please request for full procedure details if interested. For further inquiry contact: Name : Robert O'Sullivan E-mail : osullivanr225@gmail.com Skype id : osullivanr225@gmail.com
Komentar je napisan 08.02.2018. u 10:32:32 Ukupno: 8Dobar Loš
ANGELA WILSON
Pozdrav, moje ime je Angela Wilson, ja sam žrtva prijevare u rukama lažnih lenders. Izgubio sam oko 55.000 eura, jer ja koji je potreban veliki kapital od 150.000 eura. skoro sam umrla, nisam imao kamo otici i moj posao je bio uništen, te u procesu sam izgubio sina. ja ne mogu više izdržati ovo dogada. u sijecnju 2016., upoznao sam prijatelja koji me je uveo u dobrom majkom, gda Teresa Pedro, koji su na kraju mi je pomogao osigurati zajam u poduzecu. dobra majka želim iskoristiti ovu priliku da vam zahvalim, a Bog i dalje da vas blagoslovi. ja takoder željeli iskoristiti ovu priliku da savjet kolege Hrvate, da postoje mnoge varalice vani, pa ako vam je potreban kredit, i žele osigurati zajam brzo, samo registrirati preko gospode Tereze Pedro putem e-maila: teresapedro200@gmail.com. takoder možete me kontaktirati putem ovog e-mail: wilsonangela008@gmail.com. Ako imate bilo kakve sumnje. molim te da je jedina osoba pouzdan i pouzdan. Hvala ti.
Komentar je napisan 22.10.2016. u 03:09:25 Ukupno: 3Dobar Loš
IVAN
Pozdrav, svima sam tako sretna davanja iz svoje veliko svjedočanstvo o tome kako sam dobio moju želju iznos kredita od g Abrahama koji je maneger od City Bank Company, želim brzo iskoristiti ovu priliku da cijeli svijet zna za to, zar gospodin Ivan Žilić iz Hrvatske, bio sam u potrazi za kredit za pokretanje svoje poslovanje u prilog svom poslovanju, troškovi pa sam otišao na internet u potrazi za kredit, kada sam došao preko neke lenders koji varaju i prevare s mene malo novca u tom procesu vremena sam zbunjen i ne znam što da radim, jer je malo novca sam imala sa sobom odveli onih lažnih gadova koji sebe nazivaju pravi zajam lenders, tako da na jednoj vjernoj dan kao što sam bio pregledavanja preko interneta traženja posao sam došao preko nekih svjedočenja komentirao na forumu jedna gđa Katica, i gđa Monica o tome kako oni dobiju kredit od grada bankovni tvrtke E-mail: citybankloan123@gmail.com pa sam rekao sebi da moram dati ovo suđenje, jer sam bio tako prestrašen u vezi ono što drugi zajmodavci učinio za mene, pa sam otišao naprijed uzeo svoju osobnu e-mail adresu koja je bila u tim komentarima na forumu pa sam kontaktirao mu da ga informira da sam bio radovi su mu neki kupci koji su dobili kredit od njegova tvrtka, gospodin Adam, i gđa Monica Luis, pa kad je čuo da je jako sretna zbog toga, on mi da sam u pravom društvu sigurni gdje ja mogu dobiti moje želje iznos kredita, dali su mi dužnik obrazac kreditnog zahtjeva popuniti i vratiti, ja sam sve to, s obzirom na sve ih je moja potrebne informacije radi o meni, tako da sam bio s obzirom na uvjete i stanje njihove tvrtke sve išlo glatko, bez ikakve zadrške, u ne manje od 24hours sam bio obaviješten da moj kredit važećem zbroja od 7.000.000 eura je registriran i odobren od strane kreditnog odbora fonda, tako da u tom procesu vremena bio sam tako sretna kad su mi rekli da će ih poslati bankovne detalje, ali sam bio malo skeptičan da radiš pa sam rekao imam povjerenja i vjerujem u tu vjerovniku nazvati gospodina Abrahamu i dao ih bankovnim računom tako iznenađujuće i primiti i upozorenje od moje banke, da je moj račun je zaslužan zbroj 7.000.000 eura po MrAbraham. Tako sam hitno mu e-mail da imam primim kredit uspješno, pa je moja draga braćo i sestre vani još uvijek u potrazi za pravi zajam tvrtki ću savjet da Vas kontaktirati gospodina Abrahama s tom istom e-mail: citybankloan123@gmail.com i ja znam da će vam pomoći s vašim želja iznos kredita u redu, e-mail njima danas i bit će vam drago što ste učinili. Ivan Žilić iz HRVATSKE
Komentar je napisan 12.07.2016. u 07:04:39 Ukupno: 3Dobar Loš
1
Marketing...

Ostale vijesti

Povezane vijesti

Najčitanije vijesti

16.02.2013. - 147035 učitavanja
Kredit koji je putovao oko svijeta
10.04.2013. - 137643 učitavanja
Vijećnici bye, bye
02.03.2017. - 103094 učitavanja
Damir Halužan kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Svete Nedelje
03.02.2017. - 98507 učitavanja
Opet preokret - raspušten svetonedeljski HDZ, Markovinović povjerenik
06.09.2008 - 98504 učitavanja
Domaće se cijeni
18.05.2009. - 93689 učitavanja
Drugi krug za gradonačelnika
22.12.2016. - 82022 učitavanja
Dario Zurovec objavio kandidaturu za gradonačelnika

Arhiva vijesti

Sve vijesti pogledajte u našoj arhivi.
Marketing...
Zlatni ključ d.o.o.
adresa: Vinogradska 4, 10431 Sveta Nedelja
e-mail: zlatni-kljuc@zg.t-com.hr
webdesign: viktor@zlatni-kljuc.com
tel: (0)1 3373 473, fax: (0)1 3373 472