Korisnik: Lozinka:  
Zapamti me
Nova lozinka?  

 
Sveta Nedelja,
Temperatura: nepoznata
Novi iskorak Balansa - centar za mlade
Autor: SVENtv.info, objavi:

Udruga Balans koja odnedavno radi pod novim nazivom Balans-Code, Centar za organizaciju, druženje i edukaciju, 4. travnja obilježila je devetu godišnjicu uspješnog rada. Tom prilikom otvoren je novi prostor udruge, u Školskoj ulici u Rakitju, nasuprot nove osnovne škole, a predstavljen je i ambiciozni projekt prvog Centra za djecu i mlade na svetonedeljskom području.
Plesni klub Balans pokrenula je prije devet godina Sanja Krapinec Barbaro, a zahvaljujući njezinoj upornosti udruga se održala do današnjih dana. Prijašnjih godina udruga je svoj rad bazirala na ponudi raznih modernih plesova. Kvalitetan rad, moderne produkcije i atraktivna scenografija privukle su mlade, a plesne skupine Balansa dobile su mnoge nagrade u zemlji i inozemstvu.
“Među brojnim udrugama u kulturi koje njeguju tradicijske sadržaje, plesni klub Balans prvi je donio urbane i trendovske sadržaje u Svetu Nedelju. S vremenom su svoju djelatnost nadopunjavali i nekim drugim aktivnostima poput organiziranja 1. svetonedeljskog Talent showa i pokretanja dramskog studija. Naposlijetku je sve rezultiralo otvaranjem centra za mlade u kojem su predviđeni razni edukativni sadržaji“ – naglasio je Robert Radošević, urednik Svetonedeljskog lista.
Okupljene je pozdravila Sanja Krapinec Barbaro, sadašnja dopredsjednica udruge, predstavivši projekt Centra za djecu i mlade. „Vjerujemo da će rad centra zaživjeti u potpunosti s početkom nove školske godine. Uz rad plesnog kluba Balans i dramskog studija Balthazar, predvidjeli smo modnu radionicu, elektrotehničku radionicu, kreativnu radionicu, foto radionicu, znanstvenu radionicu, novinarsku radionicu, kreativni program za predškolu, pomoć u učenju, logopedski program, instrukcije, a vikendom bi se održavali tematski rođendani.“
Znanstveni laboratorij ukratko je predstavio Kristijan Kolačko, a programu elektroničke radionice Tesla govorio je njezin voditelj Davor Rogić.
Predsjednica udruge Sandra Sedić uručila je diplomu počasnog člana profesorici Mari Jularić, s kojom je udruga u proteklom razdoblju odradila neke projekte. Ona je svečanim rezanjem vrpce otvorila novi prostor za edukativne, kreativne i društvene namjene. Otvorenju su nazočili zamjenici svetonedeljskog gradonačelnika Ivica Pavlić i Damir Halužan, a mladi članovi Balansa rođendan udruge obilježili su puštanjem u zrak balona sa željama.(r)

Tagovi:
|
|
|
Komentari...
Napiši komentar
Autor:
Komentar:
Sigurnosni zbroj:
Sigurnosni zbroj
Upišite zbroj brojeva na slici u dano polje
Trenutno nema napisanih komentara.
Marketing...

Ostale vijesti

Povezane vijesti

Najčitanije vijesti

16.02.2013. - 146603 učitavanja
Kredit koji je putovao oko svijeta
10.04.2013. - 136922 učitavanja
Vijećnici bye, bye
02.03.2017. - 103082 učitavanja
Damir Halužan kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Svete Nedelje
03.02.2017. - 98498 učitavanja
Opet preokret - raspušten svetonedeljski HDZ, Markovinović povjerenik
06.09.2008 - 98207 učitavanja
Domaće se cijeni
18.05.2009. - 93587 učitavanja
Drugi krug za gradonačelnika
22.12.2016. - 82012 učitavanja
Dario Zurovec objavio kandidaturu za gradonačelnika

Arhiva vijesti

Sve vijesti pogledajte u našoj arhivi.
Marketing...
Zlatni ključ d.o.o.
adresa: Vinogradska 4, 10431 Sveta Nedelja
e-mail: zlatni-kljuc@zg.t-com.hr
webdesign: viktor@zlatni-kljuc.com
tel: (0)1 3373 473, fax: (0)1 3373 472