Korisnik: Lozinka:  
Zapamti me
Nova lozinka?  

 
Sveta Nedelja,
Temperatura: nepoznata
Novi hotel - Hotel Tina
Hotel je kategoriziran s tri zvjezdice i raspolaže s 9 dvokrevetnih soba
Autor: SVENtv.info, objavi:

Početkom siječnja ove godine na području grada Svete Nedelje otvoren je novi hotel Tina, poduzetnička investicija obitelji Vlade Karablja iz Brezja. Hotel je kategoriziran s tri zvjezdice i raspolaže s 9 dvokrevetnih soba, moderno uređenih i opremljenih. U svakoj se sobi nalazi tv prijemnik sa satelitskim programom te internet priključkom, a u prizemlju je smještena prostorija za doručak i ljetna terasa. Gostima je osigurano i parkiralište koje se nalazi ispred hotela koji se nalazi na adresi Brezje, Ljubljanska 17. Iako je vidljiv s autoceste Zagreb-Ljubljana, posebice kod silaska za Svetu Nedelju za dolazak u novi smještajni objekt potrebno je doći do betonske ceste i kod Feroterma skrenuti u ulicu gdje se nalaze poslovni objekti Renoproma i Auto Pebe. Nakon 500 metara doći ćetedo novog hotela koji je u susjedstvu stambenih zgrada Vile Horizont.

Tagovi:
Nema unesenih tagova za ovu vijest
Komentari...
Napiši komentar
Autor:
Komentar:
Sigurnosni zbroj:
Sigurnosni zbroj
Upišite zbroj brojeva na slici u dano polje
albaker
DOBRO DAN MOJ LJUDI VUKOVAR HRVATSKA OBAVJEŠTENJE KAKO JA KRETAN ZA KUPOVANJE KUĆE IZ REALNE I GENERALNE ZAJEDNICE PREDUZETNIK POZVISIO kreditnu firmu Albaker. Ja sam vrlo srećan danas i bog BLESS JOSE LUIS LOAN COMPANY. , Zovem se Abdullah Ja sam iz grada Poreča i tražio sam pravu kreditnu kompaniju u posljednjih 5 mjeseci da kupim kuću sve što imam je bila gomila prevara koje su me učinile da im verujem i na kraju od dana, uzeli su moj novac bez svega što zauzvrat moja nada je izgubljena, zbunjena i frustrirana, nisam nikad želela da imam bilo kakve veze sa kreditnim kompanijama na internetu, pa sam otišao da pozajmim nešto novca od prijatelju, rekao sam joj sve što se desilo i rekla je da mi može pomoći ona poznaje kreditnu kompaniju koja mi može pomoći sa bilo kojim iznosom kredita potreban od mene sa vrlo niskom kamatnom stopom od 2%, koja je upravo dobila zajam od njih, uputila me je kako da se prijavim za kredit, jesam baš kao što mi je rekla, prijavila sam se s njima na e-poštu: (albakerloanfirm@gmail.com) nikada nisam verovao, ali sam pokušao i moj Najviše iznenađenje dobio sam zajam u roku od 24 sata, nisam mogao da verujem, Opet sam srećan i bogat i zahvaljujem Bogu na takvom kreditu ovakve kompanije i dalje postoje na ovim prevara na svim mestima, molim vas savetujem sve one koji imaju potrebu za kreditom (albakerloanfirm@gmail.com) nikad te neće uspjeti, i tvoj život će se mijenjati kao i moj. Danas se brzo kontaktirajte (albakerloanfirm@gmail.com) i dobijete kredit od njih, Bog blagoslovi kreditnu firmu Albaker-a za njihovu ponudu za stvarnu ponudu.  Uverite se da kontaktirate Albaker kreditnu firmu za vaš kredit jer sam uspešno dobila kredit od ove kompanije bez stresa.
Komentar je napisan 26.10.2017. u 01:25:43 Ukupno: 1Dobar Loš
leonardo dora
Zajmovi za sve vrste namjena Nudimo minimalni iznos od 5.000,00 eura do 10.000,00 eura do 20 milijuna eura Uz nisku kamatnu stopu od 2% zajma Razdoblje: do 25 godina ovisno o iznosu kredita koji vam je potreban. Kupci moraju biti preko 18 godina Ova je transakcija 100% sigurna za sve korisnike Za više informacija o bonusu molimo da nas kontaktirate putem e-maila: (Leonardodorafinance@gmail.com)
Komentar je napisan 02.10.2017. u 23:49:01 Ukupno: 9Dobar Loš
Jasenko Mudri Graz
Hotel "Tina" je prva liga, vrlo cist i s finim osobljem.
Komentar je napisan 21.05.2017. u 22:16:25 Ukupno: 4Dobar Loš
Dobro jutro svima, ja sam dama mrs blagoslov dar po imenu, ja sam građanin Meksika, bio sam obličje naprijed za pravi zajam tvrtki za posljednjih 6 mjeseci i sve što sam dobio hrpu prevare zbog kojih sam ih i kraj povjerenja dana, što mi je dobio US $ 6.000,00 zlu ne dajući ništa zauzvrat, sva moja nada je izgubio, bio sam zbunjen i frustriran, mislim da je vrlo teško da nahrani svoju obitelj, nikada nisam htjela imati nikakve veze s zajam tvrtki na neto opet, jer ja nikad ne vjeruje bilo koji zajam tvrtke jer sam bio u krivu, pa sam otišao posuditi nešto novca od prijatelja, rekao sam joj sve što se dogodilo, a ona je rekla da mi ne može pomoći, ona Znate da je kredit tvrtka koja može mi pomoći, ona dobiva samo kredit od njih, ona me vodi o tome kako podnijeti zahtjev za kredit, je li ono što mi je rekao, sam se, iako nikada nisam vjerovao, ali sam pokušao i na moje najveće iznenađenje mi je kredit odobren je mi u roku od 24 sata, nisam mogao vjerovati oči, ja sam sretna i mlada i mi Rich zahvaljivati ​​Bogu da je nakon toga prevare sve više mjesta prave tvrtke kao što je ovaj još uvijek tu, molim te, savjetujem svima vani koji su u potrebi kredita i može biti pouzdana, pouzdanost i mogućnosti vratiti na vrijeme, jer sredstva da se obratite gospodinu Abrahama koji je jaslice u gradskoj banci putem e-maila: citybankloan123@gmail.com Pošalji ga danas, a vi ćete biti drago što ste učinili ,
Komentar je napisan 05.01.2016. u 03:29:05 Ukupno: 37Dobar Loš
1
Marketing...

Ostale vijesti

Najčitanije vijesti

16.02.2013. - 146826 učitavanja
Kredit koji je putovao oko svijeta
10.04.2013. - 137410 učitavanja
Vijećnici bye, bye
02.03.2017. - 103086 učitavanja
Damir Halužan kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Svete Nedelje
03.02.2017. - 98502 učitavanja
Opet preokret - raspušten svetonedeljski HDZ, Markovinović povjerenik
06.09.2008 - 98341 učitavanja
Domaće se cijeni
18.05.2009. - 93663 učitavanja
Drugi krug za gradonačelnika
22.12.2016. - 82019 učitavanja
Dario Zurovec objavio kandidaturu za gradonačelnika

Arhiva vijesti

Sve vijesti pogledajte u našoj arhivi.
Marketing...
Zlatni ključ d.o.o.
adresa: Vinogradska 4, 10431 Sveta Nedelja
e-mail: zlatni-kljuc@zg.t-com.hr
webdesign: viktor@zlatni-kljuc.com
tel: (0)1 3373 473, fax: (0)1 3373 472