Korisnik: Lozinka:  
Zapamti me
Nova lozinka?  

 
Sveta Nedelja,
Temperatura: nepoznata
Marijan Jurić na čelu novačkog HDZ-a
Šuška se da bi Jurić mogao biti jedan od kandidata za predsjednika gradske organizacije
Autor: SVENtv.info, objavi:

Marijan Jurić ponovo je izabran za predsjednika temeljne organizacije HDZ-a Novaka. Izbornoj skupštini održanoj  u subotu 3. ožujka u prostorijama Udruge umirovljenika u Novakima, nazočio je 21 od 37 pozvanih članova. U Izvršni odbor izabrani su još  Domagoj Barić, Slavko Trusić, Viktor Bungić, Marijan Vojvodić, Renato Mamić i Ivan Počivašek, a izabrani su i izaslanici za izbornu skupštinu Gradske organizacije HDZ-a.
Marijan Jurić, Pro Patria, tijekom devedesetih godina bio je saborski zastupnik, a više godina je i vijećnik u svetonedeljskom predstavničkom tijelu. Jurić je, navodno, i jedan od kandidata za predsjednika gradske organizacije.

Tagovi:
|
|
Komentari...
Napiši komentar
Autor:
Komentar:
Sigurnosni zbroj:
Sigurnosni zbroj
Upišite zbroj brojeva na slici u dano polje
mika
broj 1 drago mi je da si prvo malo promućkal a onda odgovoril ali ćitajuči odgovor shvatio sam da ti pričaš svašta pogotovo ono o ostavci , istina dao je pismenu ostavku ali samo zbog toga jer su to zatražili iz HNS tj. njegov školski kolega V.I. koji ga je i nagovorio da ide kao nezavisni kandidat kako bi on uspio u politici,vjerojatno i sam znaš da je on bio u bivšoj državi komunjara , a pošto je sad taj isti V.I. zatražio ostavku predsjednik Vijeća MO Novaki je to iz moralnih razloga i uradio , a ne zbog onih koje ti navodiš i s time lažeš . Ako si toliko dobro upoznat onda znaš kako se ide na izbore ako te stranka predloži onda si na spisku jer razlika je između stranke i nezavisnog kandidata ali to je očito još jedna tvoja pila naopako , a što se tiče zelenila budi siguran da sam zreliji od tebe jer kad ti meni pišeš da ja moram nešto učiti od Jurića onda stvarno si naivan jer kad netko od običnog vozača INE-OKI-a dođe u roku mjesec dana do diplome da može biti čak i direktor HAK-a i taj bi sada trebao biti nekome primjer hvala ali to ne išlo .Vidiš a ono crno i bjelo si u pravu jer ta nijansa je za mene poštenje i ništa drugo, a kako si ovo pisao ti to očito nemaš.
Komentar je napisan 08.09.2012. u 15:17:45 Ukupno: 25Dobar Loš
broj 1
Za Miku. Malo sam pričekao za odgovore na tvoj komentar u odnosu na mene pa ti sada odgovaram. Eto vidiš situacija oko novog-starog člana HDZ-a pa kao slučajno nezavisnog u koaliciji HNS-a ( kako je to moguće da ga nije htio HDZ, a sada ga hoće, a iza njegovog imena stajalo je HNS ) usput i predsjednika Vijeća MO Novaki sa malo zakomplicirala jer se ta osoba koliko sam upoznat tim svojim postupcima kompromitirala pa je na kraju i podnjela (prema pisanju novina) i ostavku na mjesto predsjednika. Sada mi ti reci dali će iduće godine biti kandidat HDZ-a ili kukavičje jaje u nekoj drugoj stranci ( pa toliko o domačim dečkima ). Zato nemoj seruckati jer si još zelen za neke stvari, pa se ugledaj što se toga tiće na gosp. Jurića pa možda nešto i naučiš ( čovjek je vječan kao i gosp. Markovinović ) a to što je gosp. Halužan predsjednik je isto kao da je i gosp. Markovinović. I još na kraju moraš shvatiti da u politici nije sve crno - bijelo nego da postoje i nijanse.
Komentar je napisan 30.08.2012. u 08:05:16 Ukupno: 12Dobar Loš
oki
U jedno od \"iskustava\" gosp. Jurića spada i provala u tuđi stan, u vrijeme kada je to bila \"moda\" u Zagrebu, 80ih godina. Glumil je beskućnika, a u isto vrijeme je gradio kuću u Novakima. Karijerist, laktaš. Na Prometnom je studiral 20 godina, da bi, ušavši u politiku, ekspresno diplomiral početkom 90-ih. I on spada u plejadu šofera na hrvatskoj političkoj sceni, vozil je autobus u INA-OKI-ju, pa tak i mene. Sada voza sve nas.
Komentar je napisan 28.04.2012. u 16:21:26 Ukupno: -5Dobar Loš
mika 2
Ajde mika, imaj hrabrosti i potraži gospodina Halužana i reci mu kaj te ljuti kod njega i po čemu je on gori od drugih. Kad obaviš razgovor javi se i reci svoje dojmove, bilo bi to fer od tebe. Ako imaš dobre namjere pomogni svojim savjetima za bolje nama u Gradu a i stranci na čijem je čelu gospodin Halužan koji usput rečeno u svojoj firmi zapošljava djelatnike s ovog područja, a čime se to bavi MIKA?
Komentar je napisan 08.04.2012. u 20:46:10 Ukupno: 3Dobar Loš
mika
mika 2 , a koji su to mladi u gradskom odboru HDZ koliko znam ovaj Halužan je gori od bilo kojeg starog , a bojim se da če to uskoro i pokazati ,a kak ti veliš bojim se kaj se tiče Halužana da se stvarno ne bum prevaril
Komentar je napisan 05.04.2012. u 00:21:51 Ukupno: 40Dobar Loš
mika 2
Bravo za miku, ali kad nebi bilo domačeg jala bilo bi nam svima puno lepše, tužno je to zato podržimo mlade u novom Gradskom odboru HDZ-a, nebumo se prevarili, vjerujte...
Komentar je napisan 04.04.2012. u 18:22:46 Ukupno: -3Dobar Loš
mika
broj 1 za tvoju istinu predsjednik Mjesnog odbora nije išao kao kandidat HNS nego kao nezavisni kandidat, ali u koaliciji sa HNS , to je samo da se zna istina jer ti ju nisi rekao inače za tebe ako nisi znao on ti je i član HDZ još od 1998 .g tako da nije nikakvo čudo što je sada i javno pristupio toj stranci , a što se tiče tvog glasa za njega nisi dao glas zato jer je po tvom mišljenju bio u HNS nego zato jer je domači dečko , vidiš zato sam i ja dao njemu glas i uvjek ču dati glas domačem dečku ili curi ma u kojoj da je stranci
Komentar je napisan 04.04.2012. u 01:31:19 Ukupno: 4Dobar Loš
nezadovoljan
Malo ste se zaigrali oko moje mirovine, ona je stečena 40-godišnjim radom, a da ima \"doktorovih\" mirovina to sam več jednom prokomentirao, a toplice, igre i druge igre dobro su znane svima i bilo bi dobro da se malo i to metne u \"stabilnije\" i manje potrošnje kakvih ima od Skupština i slično. Nisam prijatelju kopaču na ničijim jaslama nego na onim u koji je uplačivn na moju sreču doprinos za mirovinu.
Komentar je napisan 12.03.2012. u 19:01:02 Ukupno: 7Dobar Loš
nezadovoljan
Malo ste se zaigrali oko moje mirovine, ona je stečena 40-godišnjim radom, a da ima "doktorovih" mirovina to sam več jednom prokomentirao, a toplice, igre i druge igre dobro su znane svima i bilo bi dobro da se malo i to metne u "stabilnije" i manje potrošnje kakvih ima od Skupština i slično. Nisam prijatelju kopaču na ničijim jaslama nego na onim u koji je uplačivn na moju sreču doprinos za mirovinu.
Komentar je napisan 12.03.2012. u 19:00:36 Ukupno: 4Dobar Loš
KOPAČ
Da ne bi ispalo kako svi pucaju u prazno, eto da i ja napišem koji komentar, pa će možda biti u sridu! Ne brine mene jedna povlaštena mirovina, mene brine nešto drugo, one doktorske mirovine dragoga nam dr.Rubala, a takvih imamo u Gradu jako puno! Čovjek u politici zaradio mirovinu, a gdje ju zaradili ovi doktorski, pa tako i Vi, gospodine nezadovoljni! A što je najgore, ja moram još dugo,dugo raditi, a nezadovolnji primaju mirovinu. Hoćemo li i na tu temu pokrenuti malo polemiku i dilemiku? Svi imaju nešto bolesne kičme, kad ono, hop povuci potegni, prvaci u potezanju užeta. Naravno, kada je naša umirovljenička ekipa na susretima umirovljenika najmlađa i najzdravija! Al, kako ne bi bili zdravi, pa u Gradu brinemo o tim mladim umirovljenicima, toplice,more,veselice, a o pravim umirovljenicima se ne brine, o onima koji su svojim radom stekli mirovinu! I tako to sada stoji, ja orač, ti kopač, odnosno bolje bi bilo da sam JA KOPAČ, pa bi i moja rit išla u toplice!
Komentar je napisan 12.03.2012. u 08:04:51 Ukupno: 20Dobar Loš
1
Marketing...

Ostale vijesti

Povezane vijesti

Najčitanije vijesti

16.02.2013. - 146601 učitavanja
Kredit koji je putovao oko svijeta
10.04.2013. - 136908 učitavanja
Vijećnici bye, bye
02.03.2017. - 103081 učitavanja
Damir Halužan kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Svete Nedelje
03.02.2017. - 98494 učitavanja
Opet preokret - raspušten svetonedeljski HDZ, Markovinović povjerenik
06.09.2008 - 98201 učitavanja
Domaće se cijeni
18.05.2009. - 93586 učitavanja
Drugi krug za gradonačelnika
22.12.2016. - 82009 učitavanja
Dario Zurovec objavio kandidaturu za gradonačelnika

Arhiva vijesti

Sve vijesti pogledajte u našoj arhivi.
Marketing...
Zlatni ključ d.o.o.
adresa: Vinogradska 4, 10431 Sveta Nedelja
e-mail: zlatni-kljuc@zg.t-com.hr
webdesign: viktor@zlatni-kljuc.com
tel: (0)1 3373 473, fax: (0)1 3373 472