Korisnik: Lozinka:  
Zapamti me
Nova lozinka?  

 
Sveta Nedelja,
Temperatura: nepoznata
Maja Lenard i Ante Kaleb sportaši županije
Plakete su dobili Josip Miholić, tajnik NK “TOP Kerestinec” te mladi svetonedeljski sportaši Ivana Jergović i Jure Josipović
Autor: SVENtv.info, objavi:

Maja Lenard, članica Karate kluba Samobor, najbolja je sportašica, a Ante Kaleb, rukometaš Dugog Sela, najbolji sportaš Zagrebačke županije u 2010. Priznanja najboljima, u organizaciji županijske Zajednice športskih udruga i saveza, uručena su jučer u Samoboru.
Maja je lani na Europskom prvenstvu za mlađe seniorke (kategorija +60) osvojila treće mjesto, treća je bila i na Prvenstvu Hrvatska za mlađe seniorke (kategorija -60), a osvojila je i dva karate cupa - Croatian cup i Budapest cup. Ante Kaleb proglašen je najboljim igračem Europskog kadetskog prvenstva u Crnoj Gori, te je bio najbolji strijelac i asistent hrvatske reprezentacije. Inače, Kaleb je pozvan i na pripreme seniorske reprezentacije za Svjetsko rukometno prvenstvo u Švedskoj.
Najboljom ženskom ekipom proglašene su odbojkašice velikogoričke “Azene”, koje su u sezoni 2009./2010. u hrvatskoj seniorskoj “A” ligi zauzele četvrto mjesto, dok su u doigravanju za prvaka države bile sedmoplasirane. Igrale su i u Kupu CEV-a i “Challenge cupu”. Priznanje za najbolju mušku momčad primili su kuglači Zaprešića, trećeplasirani na “Europa pokalu” - natjecanju koje organizira Svjetska kuglačka federacija i na kojemu nastupaju drugoplasirane momčadi nacionalnih prvenstava. Drugo mjesto u državi dosad je najbolji plasman Kuglačkog kluba Zaprešić.
Najboljim mladim sportašima, uzrasta do 15 godina (sportskim nadama županije) proglašeni su Iva Jurec i Marko Hatvalić, članovi Akrobatskog rock'n'roll kluba “Mega rock” iz Križa. Oboje su 2010. završili na drugom mjestu Svjetske rang liste mlađih juniora. Za sportsku nadu do 15 godina bili su nominirani i sportaši sa područja našeg grada Ivana Jergović, rukometašica ”Sloge” i Jure Josipović, atletičar ŠUK-a ”Žabac” koji su primili plakete.
Osim sportaša nagrađeni su i sportski djelatnici. Za postignuta značajna ostvarenja u sportu, priznanja Zajednice primili su Željko Melić (Auto-moto klub Dugo Selo), Nives Liška (ŽRK “Ivanić”), Gorki Grgurev (RK “Gorica”), Miroslav Ivić (predsjednik Rukometnog saveza županije), Žarko Popović (ŽOK Vrbovec), Zdenko Vuković-Cena (predsjednik Skupštine NK Jaska), Josip Miholić (tajnik NK “TOP Kerestinec”), Športsko ribolovno društvo Dugo Selo, Kickboxing klub “Ivanić”, HNK “Gorica”, Teniski klub “Vrbovec”, Taekwondo klub Rugvica, Šahovski klub Jaska, NK “TOP Kerestinec” i NK “Inter”.
Čestitavši nagrađenima na rezultatima, te trudu i odricanju koji su doveli do njih, župan je zahvalio i trenerima te roditeljima sportaša. «Maksimalno se trudimo, zajedno s gradovima i općinama, te resornim ministarstvima, osigurati kvalitetnije i bolje uvjete kako bi se što više mladih uključilo u sport. I u ovo teško vrijeme značajno ulažemo u sport, u gradnju novih i adaptaciju postojećih dvorana», poručio je župan. Sportašima je čestitao i Josip Čop, glavni tajnik HOO, dok je Vladimir Bregović, predsjednik ZŠU i SZŽ, naglasio da su rezultati postignuti u prošloj godini - impresivni. «Želja nam je ne samo učiti djecu sportu, nego mlade, uspješne sportaše zadržati u županiji», rekao je Bregović. Priznanja najboljima, među ostalim, uručio je i predsjednik Županijske skupštine Damir Mikuljan.
Svečano proglašenje popratio je i prigodni program u kojem su, pored ostalih,  nastupili i Svetonedeljčani, pjevačica Renata Sabljak i plesač Ištvan Varga.

Tagovi:
|
|
|
Komentari...
Napiši komentar
Autor:
Komentar:
Sigurnosni zbroj:
Sigurnosni zbroj
Upišite zbroj brojeva na slici u dano polje
Trenutno nema napisanih komentara.
Marketing...

Ostale vijesti

Povezane vijesti

Najčitanije vijesti

16.02.2013. - 153148 učitavanja
Kredit koji je putovao oko svijeta
10.04.2013. - 143447 učitavanja
Vijećnici bye, bye
02.03.2017. - 103188 učitavanja
Damir Halužan kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Svete Nedelje
06.09.2008 - 102385 učitavanja
Domaće se cijeni
03.02.2017. - 98576 učitavanja
Opet preokret - raspušten svetonedeljski HDZ, Markovinović povjerenik
18.05.2009. - 94965 učitavanja
Drugi krug za gradonačelnika
22.12.2016. - 82104 učitavanja
Dario Zurovec objavio kandidaturu za gradonačelnika

Arhiva vijesti

Sve vijesti pogledajte u našoj arhivi.
Marketing...
Zlatni ključ d.o.o.
adresa: Vinogradska 4, 10431 Sveta Nedelja
e-mail: zlatni-kljuc@zg.t-com.hr
webdesign: viktor@zlatni-kljuc.com
tel: (0)1 3373 473, fax: (0)1 3373 472