Korisnik: Lozinka:  
Zapamti me
Nova lozinka?  

 
Sveta Nedelja,
Temperatura: nepoznata
I odrasli ludovali
Jagnjić Dol i Brezje opet su najuspješniji
Autor: SVENtv.info, objavi:

Podnevni dio Svetonedeljskog fašnika u kojem su sudjelovale maskirane grupe mjesnih odbora započeo je predstavljanjem kolone maskiranih sudionika i njihovih alegorijskih kola. Njihov dolazak najavili su pucnjem iz kubure članovi Gromovnika, ali i frenetičnim bubnjanjem gosti iz Senja, Karnevalska udruga Klapa ispod volte koji su bili pravo osvježenje ovogodišnjeg programa.
Poruke mjesnih odbora tek su manjim dijelom bile vezane uz lokalna zbivanja, a više su bile okrenute zategnutim odnosima sa Slovenijom te nedavnom plinskom krizom.
Tako su Bestovčani pronašli nalazište plina u Srbečkoj kojem je glavni energent grah, brezjanskim mačkama niti slovenska «meja» nije bila prepreka za lov na mladenku, maškare iz Male Gorice predstavile su svoju djecu iz vrtića Bebi bum, Dolani su publiku zabavljali svojom verzijom Gole istine, a Novačani su se, nakon prošlogodišnjih pretenzija prema Rakitju, proširili do slovenskih Brežica. Tematika iz kolone nadopunjena je i scenskim predstavljanjem našarolikoj pozornici. Kao i proteklih godina Brezje i Jagnjić Dol pokazali su se najuspješnijim grupama po ocijeni fašničkog prosudbenog suda.
Trbušne plesačice Fitness centra Four D donijele su vrelu atmosferu na svetonedeljski trg, a Svetonedeljčane je pozdravila i fašnička delegacija susjednog Samobora predvođena Srakom i Fiškalom. U zabavnom programu nastupile su Silvija Sečen i Svetonedeljske mažoretkinje, a s dolaskom večeri trgom su odjekivali meksički zvuci skupine El Combo. Za najbolju pojedinačnu maskuizabrani su Ljepotica i zvijer. Program su vodili Branko Ilić Majk i Darko Janeš, a ove godine izostao je tradicionalni fašnički lik prošlih svetonedeljskih spelancija - Komarac. I dok su tijekom dana vremenske prilike poslužile organizatora, nakon što su sef ašničke fešte većinom preselile u mjesne domove, svetonedeljski je trg osvanuo pod - snijegom.
Poredak mjesnih odbora – kolona (nagrade po 1000 kn): Brezje, Jagnjić Dol, Bestovje, Mala Gorica, Novaki.
Poredak mjesnih odbora – pozornica: Jagnjić Dol (2500 kn), Brezje (2000 kn), Bestovje (1500 kn), Novaki i Mala Gorica (1000).
U prilogu, osim fotogalerije, SvenTV vam po prvi puta omogućuje i gledanje video priloga.

Tagovi:
Nema unesenih tagova za ovu vijest
Komentari...
Napiši komentar
Autor:
Komentar:
Sigurnosni zbroj:
Sigurnosni zbroj
Upišite zbroj brojeva na slici u dano polje
PERE
DOBRO DAN MOJ LJUDI HRVATSKE SVJEDOČANSTVO KAKO JA DOBITI ZAJM OD REALNE I GENUINE ZAJMA TVRTKA POTPISA JOSE LUIS ZAJMOVA TVRTKA. Ja sam jako sretan danas I Bog blagoslovi JOSE LUIS ZAJMOVA TVRTKA. , Moje ime je lady frnsco perez Ja sam iz Rijeke u Hrvatskoj Oženjen sam, tražio sam pravi kredit poduzeće za proteklih 5 mjeseci Sve što sam dobio bio je hrpa prevara koja me natjerala da im vjerujem i na kraju Od dana, oni su uzeli moj novac bez da ništa zauzvrat, sve Moja se nada izgubila, zbunila sam se i frustrirala, vrlo sam ga pronašla Teško je hraniti moju obitelj, nikad nisam željela imati ništa za napraviti S kreditnim tvrtkama na internetu, pa sam otišao posuditi novac iz a Prijatelju, rekao sam joj sve što se dogodilo i rekla je da mi može pomoći Ona zna kreditna tvrtka koja mi može pomoći s bilo kojim iznosom kredita Što mi je trebalo s vrlo niskom kamatnom stopom od 2%, da je upravo dobila Zajam od njih, ona me je uputila o tome kako podnijeti zahtjev za kredit, jesam Baš kao što mi je rekla, prijavio sam se s njima na E-mail: (joseluisloans@gmail.com) Nikad ne bih mogao vjerovati, ali pokušao sam i ja Najveće iznenađenje sam dobio zajam u roku od 24 sata, nisam mogao vjerovati, Ja sam sretan i bogat i zahvaljujem Bogu da takav zajam Takve tvrtke i dalje postoje na ovom prevare diljem mjesta, Molim te savjetujem svima onima koji trebaju zajam (Joseluisloans@gmail.com) oni nikada neće uspjeti, i Vaš život će se promijeniti kao što je to učinio. Brzo se obratite JOSE LUIS KREDITNIM TVRTKU danas i dobijte zajam od njih, Bog blagoslovi JOSE LUIS kreditnu tvrtku za njihovu originalnu ponudu. Obavezno kontaktirajte JOSE LUIS zajam za vaš kredit jer sam uspješno dobio moj kredit od ove tvrtke bez stresa.
Komentar je napisan 18.05.2017. u 08:14:28 Ukupno: 2Dobar Loš
sm
Hvala za ovakav način izvješćivanja. bilo bi dobro da nam putem vide priloga prenesete sjednicu gradskog vijeća.
Komentar je napisan 22.02.2009. - 16:05:22 Ukupno: 13Dobar Loš
1
Marketing...

Ostale vijesti

Najčitanije vijesti

02.03.2017. - 91237 učitavanja
Damir Halužan kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Svete Nedelje
18.05.2009. - 75649 učitavanja
Drugi krug za gradonačelnika
03.02.2017. - 72084 učitavanja
Opet preokret - raspušten svetonedeljski HDZ, Markovinović povjerenik
31.05.2009. - 65229 učitavanja
Drago Prahin gradonačelnik
22.12.2016. - 64119 učitavanja
Dario Zurovec objavio kandidaturu za gradonačelnika
27.12.2008. - 58136 učitavanja
Pogodovanje
16.02.2013. - 56869 učitavanja
Kredit koji je putovao oko svijeta

Arhiva vijesti

Sve vijesti pogledajte u našoj arhivi.
Marketing...
Zlatni ključ d.o.o.
adresa: Vinogradska 4, 10431 Sveta Nedelja
e-mail: zlatni-kljuc@zg.t-com.hr
webdesign: viktor@zlatni-kljuc.com
tel: (0)1 3373 473, fax: (0)1 3373 472