Korisnik: Lozinka:  
Zapamti me
Nova lozinka?  

 
Sveta Nedelja,
Temperatura: nepoznata
Hotel Santiny dobio prve goste
Autor: SVENtv.info, objavi:

Na mjestu nekadašnjeg kultnog restorana Babylon, kasnije Hotela Babylon, početkom lipnja započeo je s radom Hotel Santiny u vlasništvu tvrtke Karvel hoteli. Temeljito obnovljeno zdanje nekadašnje nezaobilazne postaje društvene kreme osamdesetih godina prošlog stoljeća danas krase 24 moderno uređene i opremljene sobe s ukupno 42 kreveta, restoran, vinoteka, dvije kongresne dvorane i čuvani parking.
„Uz smještaj, nudimo jedan od najbogatijih doručaka u Zagrebačkoj županiji s odabranim namirnicama lokalnih OPG-ova. Osim toga naše goste očekuje bogata vinoteka s vinima domaćih i stranih vinara. Izbor jela je raznovrstan, sa svakodnevnim svježim ribljim i mesnim delicijama, odnosno izboru jela a la carte“ – rekao nam je Krešimir Šušković Kozjak, voditelj prodaje i marketinga.
Hotel je već dobio prve goste, a s dolaskom sezone sve je više upita za smještaj. „Postali smo interesantni turistima koji su na proputovanju prema moru jer se hotel nalazi u blizini granice sa Slovenijom, a i zračna luka Zagreb udaljena je dvadesetak minuta vožnje Kod nas su odsjeli i prvi gosti iz Azije koji su bili u razgledavanju Zagreba udaljenom svega 14 kilometara, a nedavno je postao najbolja turistička destinacija u Europi“.
Osim što u pripremi hrane nastoje što više upotrebljavati proizvode obiteljskih gospodarstava s područja županije, u tijeku je povezivanje s lokalnom zajednicom radi promoviranja kulturnih i turističkih potencijala Svete Nedelje i Samobora te uključivanje gostiju u razne aktivnosti poput vožnje biciklom ili zdravog hodanja.
Hotelska ponuda koja je sada vrednovana s četiri zvjezdice namjerava se upotpuniti gradnjom SPA centra. Cijena noćenja s doručkom stoji već od 670 kuna. Kongresne dvorane hotela Santiny opremljene su sofisticiranimaudio-video sustavom, imaju dnevno svjetlo i mogućnost zamračenja, a u Genius dvorani je moguće prezentirati automobile ili veće uređaje.
„Vjerujem da će Svetonedeljčani izabrati našu terasu za ispijanje kave tijekom ljeta, ali i kušati našu raznoliku i bogatu gastronomsku ponudu. Organiziramo poslovne ručkove i večere, promocije iprezentacije te sva obiteljska okupljanja.“ – naglasio je Šušković. Za jesen je najavljeno i otvaranje samoposlužnog restorana u sklopu nekadašnjeg Hoto centra.

Tagovi:
|
|
Marketing...

Ostale vijesti

Povezane vijesti

Najčitanije vijesti

16.02.2013. - 152957 učitavanja
Kredit koji je putovao oko svijeta
10.04.2013. - 143265 učitavanja
Vijećnici bye, bye
02.03.2017. - 103179 učitavanja
Damir Halužan kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Svete Nedelje
06.09.2008 - 100803 učitavanja
Domaće se cijeni
03.02.2017. - 98570 učitavanja
Opet preokret - raspušten svetonedeljski HDZ, Markovinović povjerenik
18.05.2009. - 94921 učitavanja
Drugi krug za gradonačelnika
22.12.2016. - 82102 učitavanja
Dario Zurovec objavio kandidaturu za gradonačelnika

Arhiva vijesti

Sve vijesti pogledajte u našoj arhivi.
Marketing...
Zlatni ključ d.o.o.
adresa: Vinogradska 4, 10431 Sveta Nedelja
e-mail: zlatni-kljuc@zg.t-com.hr
webdesign: viktor@zlatni-kljuc.com
tel: (0)1 3373 473, fax: (0)1 3373 472