Korisnik: Lozinka:  
Zapamti me
Nova lozinka?  

 
Sveta Nedelja,
Temperatura: nepoznata
HDZ ne pristaje na ucjene!
Preko mojih leđa želi se oslabiti utjecaj gradonačelnika Drage Prahina, napominje Markovinović
Autor: SVENtv.info, objavi:

Odmah nakon prekida sjednica Krunoslav Markovinović, predsjednik Gradskog vijeća i svetonedeljskog HDZ-a održao je kraću konferenciju za novinare.
„Osnovni razlog traženja moje smjene nisam ja, nego se preko mojih leđa želi oslabiti utjecaj gradonačelnika Drage Prahina. HDZ neće pristati ni na kakve ucjene te neće dozvoliti uplitanje drugih u kadroviranje svojih članova. Koalicijskim partnerima možemo omogućiti samo ono što je u skladu sa zakonom. Pokušali smo situaciju riješiti na višim razinama naše stranke i koalacijskih partnera, ali bezuspješno. Moja najveća greška, po svemu sudeći, je ta što kao član saborskog Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa nisam dao pozitivno mišljenje prijašnjem ministru poljoprivrede Božidaru Pankretiću oko isplate poticaja. To je i jedan od razloga odugovlačenja gradnje škole u Rakitju. Nezadovoljstvo Raguža iz HSP-a dr. Ante Starčevića vjerojatno proizlazi iz toga što neki njegovi partneri nisu prošli na natječaju za gradnju škole. Našim koalicijskim partnerima predlagao sam, s obzirom na njihov zahtjev, da javno obznane novu koaliciju. Sadašnji sastav Gradskog vijeća s mnogo stranaka prepreka je kvalitetnom radu“ - rekao je Markovinović.
Napomenuo je da dužnost predsjednika Gradskog vijeća obavlja bez naknade i naglasio da se, dugoročno gledano, ne vidi na ovom mjestu ili na bilo kojem drugom položaju u politici.
Predsjednik Gradskog vijeća rekao je da će se zahtjev za izglasavanjem povjerenja naći na dnevnom redu sjednice nakon očitovanja nadležnog ministarstva te da će se ispričati vijećnicima ako njegova odluka nije bila ispravna.

Tagovi:
|
|
Komentari...
Napiši komentar
Autor:
Komentar:
Sigurnosni zbroj:
Sigurnosni zbroj
Upišite zbroj brojeva na slici u dano polje
albaker
DOBRO DAN MOJ LJUDI VUKOVAR HRVATSKA OBAVJEŠTENJE KAKO JA KRETAN ZA KUPOVANJE KUĆE IZ REALNE I GENERALNE ZAJEDNICE PREDUZETNIK POZVISIO kreditnu firmu Albaker. Ja sam vrlo srećan danas i bog BLESS JOSE LUIS LOAN COMPANY. , Zovem se Abdullah Ja sam iz grada Poreča i tražio sam pravu kreditnu kompaniju u posljednjih 5 mjeseci da kupim kuću sve što imam je bila gomila prevara koje su me učinile da im verujem i na kraju od dana, uzeli su moj novac bez svega što zauzvrat moja nada je izgubljena, zbunjena i frustrirana, nisam nikad želela da imam bilo kakve veze sa kreditnim kompanijama na internetu, pa sam otišao da pozajmim nešto novca od prijatelju, rekao sam joj sve što se desilo i rekla je da mi može pomoći ona poznaje kreditnu kompaniju koja mi može pomoći sa bilo kojim iznosom kredita potreban od mene sa vrlo niskom kamatnom stopom od 2%, koja je upravo dobila zajam od njih, uputila me je kako da se prijavim za kredit, jesam baš kao što mi je rekla, prijavila sam se s njima na e-poštu: (albakerloanfirm@gmail.com) nikada nisam verovao, ali sam pokušao i moj Najviše iznenađenje dobio sam zajam u roku od 24 sata, nisam mogao da verujem, Opet sam srećan i bogat i zahvaljujem Bogu na takvom kreditu ovakve kompanije i dalje postoje na ovim prevara na svim mestima, molim vas savetujem sve one koji imaju potrebu za kreditom (albakerloanfirm@gmail.com) nikad te neće uspjeti, i tvoj život će se mijenjati kao i moj. Danas se brzo kontaktirajte (albakerloanfirm@gmail.com) i dobijete kredit od njih, Bog blagoslovi kreditnu firmu Albaker-a za njihovu ponudu za stvarnu ponudu.  Uverite se da kontaktirate Albaker kreditnu firmu za vaš kredit jer sam uspešno dobila kredit od ove kompanije bez stresa.
Komentar je napisan 26.10.2017. u 01:20:19 Ukupno: 5Dobar Loš
leonardo dora
Zajmovi za sve vrste namjena Nudimo minimalni iznos od 5.000,00 eura do 10.000,00 eura do 20 milijuna eura Uz nisku kamatnu stopu od 2% zajma Razdoblje: do 25 godina ovisno o iznosu kredita koji vam je potreban. Kupci moraju biti preko 18 godina Ova je transakcija 100% sigurna za sve korisnike Za više informacija o bonusu molimo da nas kontaktirate putem e-maila: (Leonardodorafinance@gmail.com)
Komentar je napisan 02.10.2017. u 23:39:40 Ukupno: 19Dobar Loš
oceanicfinance
Trebate li pravi zajam za poslovne svrhe ili platiti dug kontaktirati g. Kellie Wilson sada za prave kredite putem e-maila: Oceanicfinance113@gmail.com
Komentar je napisan 01.05.2017. u 07:39:40 Ukupno: -4Dobar Loš
pRnjDs0DIfAY
La ansiedad es una de las caasus de muchos de los males que aquejan hoy por hoy a los seres humanos. En mi caso puedo decir que por culpa de la ansiedad sufred de disfemia o tartamudez durante muchos af1os de mi vida y mi vida en muchos momentos fue miserable debido a ello. Hoy en deda puedo decir que la disfemia o tartamudez o stuttering como se denomina en ingle9s, es una enfermedad que puede curarse si uno sabe lo que debe hacer para lograrlo. Actualmente existen me9todos y alternativas de tratamiento para solucionar ese problema del habla y vale la pena intentarlo para lograr alcanzar una correcta autoconfianza y mejorar la autoestima. Se los dice un ex tratamudo que ha logrado vencer sus barreras, sus miedos y sus obste1culos y que hoy desea compartir este e9xito con todos los lectores que llegan a este lugar.
Komentar je napisan 26.11.2014. u 11:00:17 Ukupno: 28Dobar Loš
Ništa novo
Bravo dečki zar ne vidite poantu.Dečki i cura iz užeg vodstva HSS-a smatraju da im ne odgovara Markovinović,Raguž je to rekao na samom početku pa bi ga sad malo promjenili.Onda bi glasali za drugoga pa bi ga opet promjenili samo bi Pentek koji je sve zakuhal ostal iza zavjese.Pokaži se Dragec i reci svoje želje.Konačno si dobil proliku da sa svojima koaliraš. Kaj buš sad zaposlil kćer. pa Fredija eventualno ili je Fredi slijedeći za otpis a zaposlit će se unke i unuci hajde objesni ljudima motive.
Komentar je napisan 21.07.2010. u 12:54:29 Ukupno: 27Dobar Loš
seljak
Video prilog daje odgovor tko je glavni krivac što županija ima maćehinski odnos prema našem gradu i zbog koga stoje svi započeti poslovi.Kruno sad si sam priznao da bi bolje bilo da nisi u nikakvim saborskim povjerenstvima,jer da nisi tamo škole u našem gradu već bi odavno bile gotove,Sam si priznao da je izgradnja škole blokirana zbog tvog sukoba sa Pankretićem.Svojim izlaganjima u Saboru nanio si veliku štetu gradu,jer očito si se zamjerio svima.Što je to Sveta Nedelja profitirala kroz tvoj saborski mandat.........veliko ništa.Ti si trebao biti taj koji će najviše pomoći u realizaciji kapitalnih projekata važnih za naš e građane i grad,a ti što si učinio,zatvorio si sva vrata,pa čak i ona u vlastitoj stranci.
Komentar je napisan 21.07.2010. u 00:18:56 Ukupno: 8Dobar Loš
istina
eto po meni je covjek sve lijepo objasnio, hss mrda skupa sa raguzem i to je to, ako je bilo 5 potpisa to je premalo i po meni zakonski cisto... i naravno i ja napominjem ovo stvarno nije u nicijem interesu, bitne stvari stoje i cekaju dok se oni prepucavaju, mogli su odratit taj dio sjednice koji se tice smeca i ostaloga a za ovakva prepucavanja imaju vremena i neka to rijese kasnije a ne da nama nanose stetu izlaskom iz dvorane i tako redom...
Komentar je napisan 20.07.2010. u 22:55:17 Ukupno: 9Dobar Loš
maleni
pa stvarno da ne povjeruješ...a tko je kupovao vijećnike da si osigura većinu u vijeću? jel bude došao kraj njegovom laganju, varanju i muljanju?ne prima naknadu za predsjednika vijeća?da mu još i za tu sramotnu rabotu platimo?ali zato vozi gradski auto koji mu je grad platio iz proračuna i koji još i dalje plaća grad(osiguranje,servis i nove gume).daj odi dok nisi završil ko tvoj bivši šef,svima nam bi bilo bolje...sram te bilo markovinović, pa kaj nemaš dostojanstva,van iz svete nedelje,svima bi nam bilo bolje bez tebe i tvoje strahovlade.
Komentar je napisan 20.07.2010. u 18:55:42 Ukupno: 154Dobar Loš
Administrator
Sada je dostupan i video sa konferencije.
Komentar je napisan 20.07.2010. u 17:21:30 Ukupno: 79Dobar Loš
Vidan70
Napomenuo je da dužnost predsjednika Gradskog vijeća obavlja bez naknade i naglasio da se dugoročno gledano, ne vidi na ovom mjestu ili bilo kojem drugom položaju u politici. Trebao bi dobiti još neku naknadu za sve zlo što čini, a što to znači dugoročno koliko misli djed još živjeti i misli li kao i njegov prijatelj Sanader pobjeći kada je napravio štetu, ma idi odmah čovječe!
Komentar je napisan 20.07.2010. u 09:38:42 Ukupno: -2Dobar Loš
1
Marketing...

Ostale vijesti

Povezane vijesti

Najčitanije vijesti

16.02.2013. - 153836 učitavanja
Kredit koji je putovao oko svijeta
10.04.2013. - 144183 učitavanja
Vijećnici bye, bye
02.03.2017. - 103259 učitavanja
Damir Halužan kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Svete Nedelje
06.09.2008 - 103257 učitavanja
Domaće se cijeni
03.02.2017. - 98618 učitavanja
Opet preokret - raspušten svetonedeljski HDZ, Markovinović povjerenik
18.05.2009. - 95193 učitavanja
Drugi krug za gradonačelnika
22.12.2016. - 82140 učitavanja
Dario Zurovec objavio kandidaturu za gradonačelnika

Arhiva vijesti

Sve vijesti pogledajte u našoj arhivi.
Marketing...
Zlatni ključ d.o.o.
adresa: Vinogradska 4, 10431 Sveta Nedelja
e-mail: zlatni-kljuc@zg.t-com.hr
webdesign: viktor@zlatni-kljuc.com
tel: (0)1 3373 473, fax: (0)1 3373 472