Korisnik: Lozinka:  
Zapamti me
Nova lozinka?  

 
Sveta Nedelja,
Temperatura: nepoznata
Grad je primjer uspješne lokalne zajednice
Svečana sjednica u povodu Dana grada Svete Nedelje
Autor: SVENtv.info, objavi:

"Usprkos recesiji ispunili smo većinu naših dosadašnjih planova u prethodnim godinama. Investira se u razvoj grada, posebice gradnju komunalne infrastrukture. Očekuje nas skori početak gradnje škole kako bi riješili probleme u osnovnoškolskom obrazovanju. Prema raznim parametrima Sveta Nedelja se svrstava među deset najačih gradova Hrvatske. Takvi podaci ohrabruju i trudit ćemo se zadržati dosadašnji tempo razvoja grada u svim sferama života” - naglasio je svetonedeljski gradonačelnik Drago Prahin na svečanoj sjednici u povodu Dana grada koja je održana 28. svibnja u gradskoj vijećnici.

Krunoslav Markovinović, predsjednik Gradskog vijeća, podsjetio je na povijest svetonedeljske lokalne samouprave. Uputio je i javnu zahvalu svim strukturama lokalne zajednice koji su doprinjeli naglom razvoju najmlađeg grada u Hrvatskoj koji trenutno broji oko 20.000 stanovnika. ”Grad je primjer uspješne lokalne zajednice, krenuli smo ni iz čega, a uz mnogo truda postali smo prepoznatljiva sredina u državi” - rekao je Markovinović.
”Zagrebačka županija pomoći će kod realizacije planiranih projekata, posebice u školstvu, socijalnoj skrbi i prostornom planiranju” - naglasio je zamjenik `upana Rudolf Vujević.

Čestitke u povodu Dana grada koji se svake godine obilježava na blagdan Presvetog Trojstva uputili su i gradonačelnik Zaprešića Željko Turk, zamjenik gradonačelnika Samobora Hrvoje Frankić, predstavnik MUP-a Jozo Šuker te Josip Mahović u ime udruga proizašlih iz Domovinskog rata. Okupljene goste, među kojima su bili vijećnici grada, predstavnici udruga i ustanova s područja grada, župnici svetonedeljskih župa, pročelnici županijskih odjela te županijski vijećnici s područja grada, na kraju sjednice pozdravio je i dekan Svetonedeljskog dekanata prečasni Dragutin Bubnjar.

Svečanom sjednicom započeta je četverodnevna manifestacija u povodu  Dana grada, a koji je većinom obilježen različitih kulturno zabavnim sadržajima na Trgu Ante Starčevića u Svetoj Nedelji.(r)

Tagovi:
|
|
|
Komentari...
Napiši komentar
Autor:
Komentar:
Sigurnosni zbroj:
Sigurnosni zbroj
Upišite zbroj brojeva na slici u dano polje
albaker
DOBRO DAN MOJ LJUDI VUKOVAR HRVATSKA OBAVJEŠTENJE KAKO JA KRETAN ZA KUPOVANJE KUĆE IZ REALNE I GENERALNE ZAJEDNICE PREDUZETNIK POZVISIO kreditnu firmu Albaker. Ja sam vrlo srećan danas i bog BLESS JOSE LUIS LOAN COMPANY. , Zovem se Abdullah Ja sam iz grada Poreča i tražio sam pravu kreditnu kompaniju u posljednjih 5 mjeseci da kupim kuću sve što imam je bila gomila prevara koje su me učinile da im verujem i na kraju od dana, uzeli su moj novac bez svega što zauzvrat moja nada je izgubljena, zbunjena i frustrirana, nisam nikad želela da imam bilo kakve veze sa kreditnim kompanijama na internetu, pa sam otišao da pozajmim nešto novca od prijatelju, rekao sam joj sve što se desilo i rekla je da mi može pomoći ona poznaje kreditnu kompaniju koja mi može pomoći sa bilo kojim iznosom kredita potreban od mene sa vrlo niskom kamatnom stopom od 2%, koja je upravo dobila zajam od njih, uputila me je kako da se prijavim za kredit, jesam baš kao što mi je rekla, prijavila sam se s njima na e-poštu: (albakerloanfirm@gmail.com) nikada nisam verovao, ali sam pokušao i moj Najviše iznenađenje dobio sam zajam u roku od 24 sata, nisam mogao da verujem, Opet sam srećan i bogat i zahvaljujem Bogu na takvom kreditu ovakve kompanije i dalje postoje na ovim prevara na svim mestima, molim vas savetujem sve one koji imaju potrebu za kreditom (albakerloanfirm@gmail.com) nikad te neće uspjeti, i tvoj život će se mijenjati kao i moj. Danas se brzo kontaktirajte (albakerloanfirm@gmail.com) i dobijete kredit od njih, Bog blagoslovi kreditnu firmu Albaker-a za njihovu ponudu za stvarnu ponudu.  Uverite se da kontaktirate Albaker kreditnu firmu za vaš kredit jer sam uspešno dobila kredit od ove kompanije bez stresa.
Komentar je napisan 26.10.2017. u 01:21:23 Ukupno: 0Dobar Loš
Carol
SVJEDOČANSTVO O KAKO DOBROJEMOJ ZAJMU NA INTERNETU, OD ALDEN MOORE LOAN FIRM, Ja sam gospođa Carol Webb iz Orlando Florida-Sjedinjene Države. Bio sam iznimno potreban zajam za moje poslovanje jer je moj posao bio nizak, a nalazio sam se teško dobiti kredit od banaka i druge financijske korporacije zbog moje kreditne ocjene. Bila sam očajna pokušati iskoristiti gotovo svaku priliku da zaradim novac na internetu i naišao sam na svjedočenje jedne gospođe Adrienne Lucas o tome kako je dobila zajam od zajmodavca ovdje na internetu nazvanoj Alden Moore Loan firm i ona je napisala o njihovoj gennue pružene usluge, osjetio sam dah svježeg zraka u svom duhu, a ja sam se pokazao da bih ih pokušao. napisao sam tvrtki za kreditiranje putem svoje adrese e-pošte: (aldenmooresloanfirm@gmail.com) Konačno sam došao preko pravi vjerovniku i uslugu u koju mogu vjerovati, s toliko radosti u mom srcu kažem vam sve da Alden Moore tvrtka nije razočarati! Usluga koju mi ​​je posudio bio je izvanredno čudesan, a sada je budućnost izgleda briljantno za mene i za moju tvrtku jer mi je dopušteno da dobijem iznos kredita ($ 50.000). Ako morate kontaktirati bilo koju tvrtku da biste dobili bilo koji iznos kredita koji vam je potreban danas, uz nisku kamatnu stopu od 2% i bolji raspored plaćanja, kontaktirajte Alden Moore Loan Services putem e-maila (aldenmooresloanfirm@gmail.com)
Komentar je napisan 08.10.2017. u 07:12:17 Ukupno: 0Dobar Loš
leonardo dora
Zajmovi za sve vrste namjena Nudimo minimalni iznos od 5.000,00 eura do 10.000,00 eura do 20 milijuna eura Uz nisku kamatnu stopu od 2% zajma Razdoblje: do 25 godina ovisno o iznosu kredita koji vam je potreban. Kupci moraju biti preko 18 godina Ova je transakcija 100% sigurna za sve korisnike Za više informacija o bonusu molimo da nas kontaktirate putem e-maila: (Leonardodorafinance@gmail.com)
Komentar je napisan 02.10.2017. u 23:43:49 Ukupno: -3Dobar Loš
oceanicfinance
Trebate li pravi zajam za poslovne svrhe ili platiti dug kontaktirati g. Kellie Wilson sada za prave kredite putem e-maila: Oceanicfinance113@gmail.com
Komentar je napisan 01.05.2017. u 07:37:30 Ukupno: 7Dobar Loš
1
Marketing...

Ostale vijesti

Povezane vijesti

Najčitanije vijesti

02.03.2017. - 92491 učitavanja
Damir Halužan kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Svete Nedelje
18.05.2009. - 76807 učitavanja
Drugi krug za gradonačelnika
03.02.2017. - 75941 učitavanja
Opet preokret - raspušten svetonedeljski HDZ, Markovinović povjerenik
22.12.2016. - 66372 učitavanja
Dario Zurovec objavio kandidaturu za gradonačelnika
31.05.2009. - 65926 učitavanja
Drago Prahin gradonačelnik
16.02.2013. - 62549 učitavanja
Kredit koji je putovao oko svijeta
27.12.2008. - 59145 učitavanja
Pogodovanje

Arhiva vijesti

Sve vijesti pogledajte u našoj arhivi.
Marketing...
Zlatni ključ d.o.o.
adresa: Vinogradska 4, 10431 Sveta Nedelja
e-mail: zlatni-kljuc@zg.t-com.hr
webdesign: viktor@zlatni-kljuc.com
tel: (0)1 3373 473, fax: (0)1 3373 472