Korisnik: Lozinka:  
Zapamti me
Nova lozinka?  

 
Sveta Nedelja,
Temperatura: nepoznata
Filip Gvozdanović prvak u ciklokrosu
Državno prvenstvo u ciklokrosu okupilo je stotinjak biciklista iz 22 hrvatska kluba
Autor: SVENtv.info, objavi:

Biciklistički klub Sveta Nedelja organizirao je u nedjelju 16. siječnja Državno prvenstvo u ciklokrosu koje je okupilo stotinjak biciklista iz 22 hrvatska kluba. Natjecanje je održano na savskom nasipu u Vučaku, kod jankomirskog mosta, a ciklokros je vožen u 11 uzrasnih kategorija.
Zanimljivo je da se ova biciklistička disciplina odvija na kružnoj stazi s različitom podlogom, a moguće je i da dio staze, koja ima i prirodne i umjetne preprteke, vozač prođe noseći ili gurajući bicikl.
Filip Gvozdanović, član Biciklističkog kluba Sveta Nedelja postao je državni prvak u kategoriji početnici do 14 godina. u kategoji Početnici Drugo mjesto osvojio je Marko Horvat u kategoriji U23, a treći je bio Janko Benger. Osim njih nastupili su Franjo Kodrić (kadeti, 9. mjesto), Ivan Bakula (kadeti, 17. mjesto), Filip Lovrek (kadeti, 19. mjesto), Luka Lovrek (U13, 4. mjesto), Nino Horvat (U15, 4. mjesto) i Sara Kaluđerović (juniorke, 4. mjesto).

Tagovi:
|
|
Komentari...
Napiši komentar
Autor:
Komentar:
Sigurnosni zbroj:
Sigurnosni zbroj
Upišite zbroj brojeva na slici u dano polje
albaker
DOBRO DAN MOJ LJUDI VUKOVAR HRVATSKA OBAVJEŠTENJE KAKO JA KRETAN ZA KUPOVANJE KUĆE IZ REALNE I GENERALNE ZAJEDNICE PREDUZETNIK POZVISIO kreditnu firmu Albaker. Ja sam vrlo srećan danas i bog BLESS JOSE LUIS LOAN COMPANY. , Zovem se Abdullah Ja sam iz grada Poreča i tražio sam pravu kreditnu kompaniju u posljednjih 5 mjeseci da kupim kuću sve što imam je bila gomila prevara koje su me učinile da im verujem i na kraju od dana, uzeli su moj novac bez svega što zauzvrat moja nada je izgubljena, zbunjena i frustrirana, nisam nikad želela da imam bilo kakve veze sa kreditnim kompanijama na internetu, pa sam otišao da pozajmim nešto novca od prijatelju, rekao sam joj sve što se desilo i rekla je da mi može pomoći ona poznaje kreditnu kompaniju koja mi može pomoći sa bilo kojim iznosom kredita potreban od mene sa vrlo niskom kamatnom stopom od 2%, koja je upravo dobila zajam od njih, uputila me je kako da se prijavim za kredit, jesam baš kao što mi je rekla, prijavila sam se s njima na e-poštu: (albakerloanfirm@gmail.com) nikada nisam verovao, ali sam pokušao i moj Najviše iznenađenje dobio sam zajam u roku od 24 sata, nisam mogao da verujem, Opet sam srećan i bogat i zahvaljujem Bogu na takvom kreditu ovakve kompanije i dalje postoje na ovim prevara na svim mestima, molim vas savetujem sve one koji imaju potrebu za kreditom (albakerloanfirm@gmail.com) nikad te neće uspjeti, i tvoj život će se mijenjati kao i moj. Danas se brzo kontaktirajte (albakerloanfirm@gmail.com) i dobijete kredit od njih, Bog blagoslovi kreditnu firmu Albaker-a za njihovu ponudu za stvarnu ponudu.  Uverite se da kontaktirate Albaker kreditnu firmu za vaš kredit jer sam uspešno dobila kredit od ove kompanije bez stresa.
Komentar je napisan 26.10.2017. u 01:00:46 Ukupno: 0Dobar Loš
leonardo dora
Zajmovi za sve vrste namjena Nudimo minimalni iznos od 5.000,00 eura do 10.000,00 eura do 20 milijuna eura Uz nisku kamatnu stopu od 2% zajma Razdoblje: do 25 godina ovisno o iznosu kredita koji vam je potreban. Kupci moraju biti preko 18 godina Ova je transakcija 100% sigurna za sve korisnike Za više informacija o bonusu molimo da nas kontaktirate putem e-maila: (Leonardodorafinance@gmail.com)
Komentar je napisan 02.10.2017. u 23:45:45 Ukupno: 1Dobar Loš
Derek
DOBAR DAN SVJEDOČANSTVO KAKO JA DOBITI SVOJE ZAJM OD REALNE I GENUINE ZAJMA TVRTKA POTPISA TVRTKA ALDEN MOORE LOAN. Ja sam jako sretan danas I BOŽJA BLED ALDEN MOORE LOAN COMPANY. , Moje ime je bojnik Derek Cody, ja sam iz Teksasa u Sjedinjenim Američkim Državama ja sam militarni kadar, a trenutno živim u Kuala Terengganu, grad u Maleziji. U braku sam, tražim istinsku tvrtku za zajam Posljednjih pet mjeseci, da se pohvalim sa svojom suprugom, sve što sam dobila bila je hrpa prevara koja me natjerala da im vjerujem, a na kraju dana, uzeli su moj novac bez da daju ništa za uzvrat, moja nada za dobivanje kredita na internetu bila je A sve dok jednoga dana nisam vidio ovakvo svjedočenje koje sada podijele AL BAKER, predsjednik Uprave Arik Air linije o tome kako je dobio ovaj zajam od jedne kreditne tvrtke Alden Moores ovdje na internetu, pa sam se uputio na Dajte im probati.I kontaktirala sam ih na njihovu e-mail adresu na aldenmooresloan333@gmail.com i učinio sam sve što su me pitali za napraviti, uz vrlo nisku kamatnu stopu od 2%, moj kredit je odobren, i na moje najveće iznenađenje i Dobio zajam u roku od 74 sata, nisam mogao vjerovati, ja sam sretna i moja supruga je opet sretna i ja sam Zahvaljujući Bogu da takve kreditne tvrtke poput ove još uvijek postoje na ovom prevare diljem mjesta, molim te savjetujem svima onima koji trebaju zajam da ide (aldenmooresloan333@gmail.com) oni nikada neće uspjeti, a vaš život će Promijenite kao što je to učinio mojim klijentima. Vrlo brzo kontaktirajte tvrtku ALDEN MOORE LOAN. Danas i dobiti svoj kredit od njih. Bog blagoslovi ALDEN MOORE LOAN COMPANY. Za njihovu istinsku ponudu. Pazite da kontaktirate ALDEN MOORE LOAN za svoj kredit jer sam uspješno dobio kredit od ove tvrtke bez stresa..
Komentar je napisan 04.07.2017. u 03:53:11 Ukupno: -6Dobar Loš
1
Marketing...

Ostale vijesti

Povezane vijesti

Najčitanije vijesti

02.03.2017. - 92453 učitavanja
Damir Halužan kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Svete Nedelje
18.05.2009. - 76781 učitavanja
Drugi krug za gradonačelnika
03.02.2017. - 75932 učitavanja
Opet preokret - raspušten svetonedeljski HDZ, Markovinović povjerenik
22.12.2016. - 66330 učitavanja
Dario Zurovec objavio kandidaturu za gradonačelnika
31.05.2009. - 65911 učitavanja
Drago Prahin gradonačelnik
16.02.2013. - 62295 učitavanja
Kredit koji je putovao oko svijeta
27.12.2008. - 59125 učitavanja
Pogodovanje

Arhiva vijesti

Sve vijesti pogledajte u našoj arhivi.
Marketing...
Zlatni ključ d.o.o.
adresa: Vinogradska 4, 10431 Sveta Nedelja
e-mail: zlatni-kljuc@zg.t-com.hr
webdesign: viktor@zlatni-kljuc.com
tel: (0)1 3373 473, fax: (0)1 3373 472