Korisnik: Lozinka:  
Zapamti me
Nova lozinka?  

 
Sveta Nedelja,
Temperatura: nepoznata
Drugi krug za gradonačelnika
Drago Prahin i Romana Semenić ušli u drugi krug
Autor: SVENtv.info, objavi:

Nitko od četiri kandidata za izbor gradonačelnika Svete Nedelje nije dobio natpolovičnu većinu tako da će se novi čelnik grada birati u drugom krugu izbora.
Drago Prahin, kandidat koalicije HDZ-a i HSS-a osvojio je, prema prvim neslužbenim rezultatima 46,18% glasova. Romana Semenić, nestranačka kandidatkinja na listi
SDP-HSU dobila je 30,74%. Josip Raguž iz HSP-a dobio je 11,75 posto glasova, a Sandra Starjački 8,38 posto.
Iako je Drago Prahin postigao najbolji izborni rezultat, u stožeru koalicije HDZ-HSS, u zgradi gradske uprave nije bilo previše euforije, vjerojatno i zbog lošijeg izbornog rezultata na izborima za članove gradskog vijeća. Najveselije je bilo u stožeru SDP-HSU, u sportskom domu na Lazini u Strmcu gdje se slavio ulazak njihove kandidatkinje u drugi krug.
"Zadovoljna sam, cilj mi je bio izboriti drugi krug. Sada kada sam to ostvarila, morat ćemo svoje snage usmjeriti prema novim izborima. Hvala građanima koji su me podržali, prepozunali su građansku opciju koju nudimo" - rekla nam je Romana Semenić.
Josip Raguž bio je pomalo nezadovoljan ostvarenim rezultatom. "Čestitam boljima, vidjet ćemo kome ćemo pružiti potporu u drugom krugu. Moram priznati da me iznenađuje broj glasova koji je dobio Drago Prahin" - bio je prvi komentar Raguža u njegovom izbornom stožeru u Bestovju.
Predstavnici HNS-a, HSLS-a, SU-a i DC-a u svom stožeru u Rakitju više su bili zaokupljeni dobrim rezultatom za Gradsko vijeće tako da nije bilo previše osvrta na lošiji rezultat njihove kandidatkinje Sandre Starjački. Čelnica svetonedeljskog HNS-a zaželjela je sreću Prahinu i Semenićki u drugom krugu, a vidjet će se kome će pružiti podršku. Da li će Sveta Nedelja dobiti gradonačelnika ili gradonačelnicu znat će se za 31. svibnja nedugo nakon zatvaranja birališta.

Tagovi:
Nema unesenih tagova za ovu vijest
Komentari...
Napiši komentar
Autor:
Komentar:
Sigurnosni zbroj:
Sigurnosni zbroj
Upišite zbroj brojeva na slici u dano polje
ANGELA WILSON
Pozdrav, moje ime je Angela Wilson, ja sam žrtva prijevare u rukama lažnih lenders. Izgubio sam oko 55.000 eura, jer ja koji je potreban veliki kapital od 150.000 eura. skoro sam umrla, nisam imao kamo otici i moj posao je bio uništen, te u procesu sam izgubio sina. ja ne mogu više izdržati ovo dogada. u sijecnju 2016., upoznao sam prijatelja koji me je uveo u dobrom majkom, gda Teresa Pedro, koji su na kraju mi je pomogao osigurati zajam u poduzecu. dobra majka želim iskoristiti ovu priliku da vam zahvalim, a Bog i dalje da vas blagoslovi. ja takoder željeli iskoristiti ovu priliku da savjet kolege Hrvate, da postoje mnoge varalice vani, pa ako vam je potreban kredit, i žele osigurati zajam brzo, samo registrirati preko gospode Tereze Pedro putem e-maila: teresapedro200@gmail.com. takoder možete me kontaktirati putem ovog e-mail: wilsonangela008@gmail.com. Ako imate bilo kakve sumnje. molim te da je jedina osoba pouzdan i pouzdan. Hvala ti.
Komentar je napisan 22.10.2016. u 03:16:20 Ukupno: 4Dobar Loš
HAHA
Eto da nadodam i sad nakon 4 godine opet komentar :)) eto vam ga na još 4 godine :)
Komentar je napisan 11.06.2013. u 16:39:14 Ukupno: 20Dobar Loš
HAHA
eto da i tu bacim komentar HAHAHAHAH, eto vam sedepejovi pa se cohajte HAHAHAH placite iduce 4 godine a onda se opet nadajte 2 tjedana :))))))))
Komentar je napisan 01.06.2009. - 01:25:14 Ukupno: 120Dobar Loš
Ivan Žignić
Za Darka. Pa kaj se uzbuješ negativnom kampanjom onih koji zbog iste gube izbore.To ti valjda paše? Ili se nakaj pobrkal? Ja sam npr. spomenuo preskupi šekret i kod HDZ-ove gradonačelnice Šuice i SDP-ovog Bandića, Kako ti ne možeš prožvakati činjenicu da i tvoji udaraju vrlo nisko u kampanji (a poslije će se zafrkavati u saborskom kafiću sa političkim protivnicima)? Ne kužim kako se ne možemo sporazumijeti o istim kritrerijima, pa da kažemo protivniku u ovome si dobar, u onome loš, a ne da su naši lopovi manje crni nego vaši. No, šekreti su sitnice u odnosu na propast velikih proizvodnih firmi kojima nisu cvjetale ruže ni u socijaizmu, osim nekih izuzetaka, ali su ih tajkuni poput Kutle-mutle dokrajčili u novijoj Hrvatskoj tako da su iz njh- isisavali zdravi kapital- kako se izrazio HDZ-ov V. Šeks, pa je npr. profitabilna Karlovačka mljekara počela bilježiti gubitlke kada je došla u ruke spomenutoga mutikaša, koji je pod sobom imao još stotinjak drugih firmi. Kada je Sanader došao na čelo vlade, taj se KUTLE - MUTLE najedamput našao izvan zatvora. U svemu tome je nažalosnija činjenica da je on možda i doista nevin po ondašnjim zakonima, koji su i bili skrojeni za to da se omogući, tj legalizira, takvo restrukturiranje sa pljačkaškom privatizacijom. Ponekada i uz predhodno varanje malih dioničara, koji uglavnom nisu dobili sve one novce natrag koje su uložili za spas svojih firmi kao npr u RIZ-u, A DOK SU SE NEKI U TOJ ISTOJ FIRMI I I MNOGIM DRUGIMA OBOGATILI, a zovu se veliki dioničari ili bolje rečeno, veliki prevaranti. Šteta više trošiti riječi na ponavljanje svega toga i drugoga što je davno objavljeno, a što neki ne znaju, ili se prave da ne znaju i samo kao ovce drukaju za svoje. Sva ova prepucavanja bi trebala doprinjeti rašćišćavanju stvari za dobrobit države i poštenije ponašanje njezinih građana, a nekima na forumu je stalo da se zafrkavaju, ne sagledavaju probleme u široj cjelini ili NAMJERNO SVE RELATIVIZIRAJU I ZAMUĆUJU, IZJEDNAČUJUĆI KRUPNE I SITNE LOPOVLUKE, ili pak jednostavno vrijeđaju osobu, koju uopće ne poznaju, kao što je ženska kandidatkinja za gradonačelnicu, i to i nakon što su u gradskoj skupštini ranijim dogovoirma triju stranaka već dobiveni izbori za HDZ i satelite. Ja se neću vaditi na svoje ljutnje na takve neukusne provokatore i drukere, pa se ne ispričati za svoj prlljav jezik prema pojedincima u kojem ipak daleko zaostajem za onima koji su redovno vrjeđali i fizičkim karakteristikama ljudi.
Komentar je napisan 31.05.2009. - 01:12:44 Ukupno: 60Dobar Loš
iva
Pa Bandića više podržava HDZ nego SDP. Nema šanse da HDZ-ejci glasuju za Kregara.
Komentar je napisan 30.05.2009. - 23:17:13 Ukupno: 56Dobar Loš
md
laku noć
Komentar je napisan 30.05.2009. - 22:19:21 Ukupno: 62Dobar Loš
za martina
e martine, ako je drzavna revizija hdz, kako onda sedepeovac milan bandit gradi wc od 12,5 tisuca eura po kvadratu ? i sve je legalno ? kako se onda prodaju zemljista bla bla mogao bi napisati knjigu prevara koje je napravio sdp i bandic tak da nemoj kakati
Komentar je napisan 30.05.2009. - 13:32:40 Ukupno: 24Dobar Loš
martine
a šta kažeš na "vaše" gradove koji su prožeti mitom i korupcijom, kakva je sdp stranka koja to trpi i po čemu ste bolji od hdz-a? Mislim na Zagreb i Bandića a ima još primjera. Rugala se sova sjenici! Miran u kut!
Komentar je napisan 30.05.2009. - 01:43:44 Ukupno: 36Dobar Loš
martin
za darka: milanović nije ništa izgubio nego dobio - 54 mandata u saboru. SDP je jači nego ikad. a na koji način je HDZ dobio mandate u saboru treba li vas podsjetiti? mrtvi glasači, dijaspora iz BiH i ostali trikovi donijeli su vam 6 ili čak 7 vijećničkih mandata u saboru. da nema "dijaspore" SDP bi vas potopio. a to će se dogoditi na slijedećim parlamentarnim izborima ako vaš najdraži i jedini vođa kim jong sanader prije toga ne dovede hrvatsku u totalni bankrot. i to možemo očekivati pošto je HDZ totalno uništio proizvodnju, potrošio sav novac iz mirovinskih fondova i rasprodao cijelokupnu hrvatsku imovinu strancima. zato, na vašem mjestu ne bih se previše busao s HDZ-ovskim postignućima. jer ona ne postoje. ni na državnj razini ni lokalno.
Komentar je napisan 29.05.2009. - 23:22:19 Ukupno: 8Dobar Loš
martin
naravno, državna revizija nije mjerodavno tijelo jer ona i ni na državnoj razini ne pronalazi ništa a ogromne pronevjere novca proglašava čistim poslovima. hah taj film smo već gledali milijun puta! ništa novo. jer državna revizija je HDZ. naravno da neće ništa lošeg pronaći svojima jer to je političko naređenje i ima da se provodi. tako je naredio vaš veliki i najdraži vođa - kim jong sanader! haha priče za malu djecu. kaj vi lokalni hadezeovci fakat ne znate sofisticiranije lagati? vidi se da ste provincijalci kao i doktor iz dugobaba.
Komentar je napisan 29.05.2009. - 23:17:05 Ukupno: 21Dobar Loš
1
Marketing...

Ostale vijesti

Najčitanije vijesti

16.02.2013. - 153673 učitavanja
Kredit koji je putovao oko svijeta
10.04.2013. - 144027 učitavanja
Vijećnici bye, bye
02.03.2017. - 103256 učitavanja
Damir Halužan kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Svete Nedelje
06.09.2008 - 102952 učitavanja
Domaće se cijeni
03.02.2017. - 98607 učitavanja
Opet preokret - raspušten svetonedeljski HDZ, Markovinović povjerenik
18.05.2009. - 95158 učitavanja
Drugi krug za gradonačelnika
22.12.2016. - 82137 učitavanja
Dario Zurovec objavio kandidaturu za gradonačelnika

Arhiva vijesti

Sve vijesti pogledajte u našoj arhivi.
Marketing...
Zlatni ključ d.o.o.
adresa: Vinogradska 4, 10431 Sveta Nedelja
e-mail: zlatni-kljuc@zg.t-com.hr
webdesign: viktor@zlatni-kljuc.com
tel: (0)1 3373 473, fax: (0)1 3373 472