Korisnik: Lozinka:  
Zapamti me
Nova lozinka?  

 
Sveta Nedelja,
Temperatura: nepoznata
Darovi za najugroženije
Djelatnici Crvenog križa pakete su namijenili najugroženijim stanovnicima
Autor: R. Radošević, objavi:

Djelatnici Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika na Badnjak, u pratnji Fredija Burića, predsjednika Gradskog vijeća Svete Nedelje započeli s podjelom paketa socijalno najugroženijim stanovnicima na području Svete Nedelje.
Paket s najosnovnijim namirnicama za život dobio je i Stjepan Nađi-Mrazek u Maloj Gorici. Njegovi životni uvjeti su ispod svake razine ljudskog dostojanstva, a nedavno mu je isključena i struja.
“Na području Svete Nedelje do Nove godine dostavit ćemo pakete s prehrambenim namirnicama za 14 stanovnika. Vjerujem  da ćemo iime ljudima kojima je pomoć najpotrebnija uljepšati blagdane“ – rekla nam je Barbara Kos.

Tagovi:
|
|
|
Komentari...
Napiši komentar
Autor:
Komentar:
Sigurnosni zbroj:
Sigurnosni zbroj
Upišite zbroj brojeva na slici u dano polje
albaker
DOBRO DAN MOJ LJUDI VUKOVAR HRVATSKA OBAVJEŠTENJE KAKO JA KRETAN ZA KUPOVANJE KUĆE IZ REALNE I GENERALNE ZAJEDNICE PREDUZETNIK POZVISIO kreditnu firmu Albaker. Ja sam vrlo srećan danas i bog BLESS JOSE LUIS LOAN COMPANY. , Zovem se Abdullah Ja sam iz grada Poreča i tražio sam pravu kreditnu kompaniju u posljednjih 5 mjeseci da kupim kuću sve što imam je bila gomila prevara koje su me učinile da im verujem i na kraju od dana, uzeli su moj novac bez svega što zauzvrat moja nada je izgubljena, zbunjena i frustrirana, nisam nikad želela da imam bilo kakve veze sa kreditnim kompanijama na internetu, pa sam otišao da pozajmim nešto novca od prijatelju, rekao sam joj sve što se desilo i rekla je da mi može pomoći ona poznaje kreditnu kompaniju koja mi može pomoći sa bilo kojim iznosom kredita potreban od mene sa vrlo niskom kamatnom stopom od 2%, koja je upravo dobila zajam od njih, uputila me je kako da se prijavim za kredit, jesam baš kao što mi je rekla, prijavila sam se s njima na e-poštu: (albakerloanfirm@gmail.com) nikada nisam verovao, ali sam pokušao i moj Najviše iznenađenje dobio sam zajam u roku od 24 sata, nisam mogao da verujem, Opet sam srećan i bogat i zahvaljujem Bogu na takvom kreditu ovakve kompanije i dalje postoje na ovim prevara na svim mestima, molim vas savetujem sve one koji imaju potrebu za kreditom (albakerloanfirm@gmail.com) nikad te neće uspjeti, i tvoj život će se mijenjati kao i moj. Danas se brzo kontaktirajte (albakerloanfirm@gmail.com) i dobijete kredit od njih, Bog blagoslovi kreditnu firmu Albaker-a za njihovu ponudu za stvarnu ponudu.  Uverite se da kontaktirate Albaker kreditnu firmu za vaš kredit jer sam uspešno dobila kredit od ove kompanije bez stresa.
Komentar je napisan 26.10.2017. u 01:18:01 Ukupno: 12Dobar Loš
Carol
SVJEDOČANSTVO O KAKO DOBROJEMOJ ZAJMU NA INTERNETU, OD ALDEN MOORE LOAN FIRM, Ja sam gospođa Carol Webb iz Orlando Florida-Sjedinjene Države. Bio sam iznimno potreban zajam za moje poslovanje jer je moj posao bio nizak, a nalazio sam se teško dobiti kredit od banaka i druge financijske korporacije zbog moje kreditne ocjene. Bila sam očajna pokušati iskoristiti gotovo svaku priliku da zaradim novac na internetu i naišao sam na svjedočenje jedne gospođe Adrienne Lucas o tome kako je dobila zajam od zajmodavca ovdje na internetu nazvanoj Alden Moore Loan firm i ona je napisala o njihovoj gennue pružene usluge, osjetio sam dah svježeg zraka u svom duhu, a ja sam se pokazao da bih ih pokušao. napisao sam tvrtki za kreditiranje putem svoje adrese e-pošte: (aldenmooresloanfirm@gmail.com) Konačno sam došao preko pravi vjerovniku i uslugu u koju mogu vjerovati, s toliko radosti u mom srcu kažem vam sve da Alden Moore tvrtka nije razočarati! Usluga koju mi ​​je posudio bio je izvanredno čudesan, a sada je budućnost izgleda briljantno za mene i za moju tvrtku jer mi je dopušteno da dobijem iznos kredita ($ 50.000). Ako morate kontaktirati bilo koju tvrtku da biste dobili bilo koji iznos kredita koji vam je potreban danas, uz nisku kamatnu stopu od 2% i bolji raspored plaćanja, kontaktirajte Alden Moore Loan Services putem e-maila (aldenmooresloanfirm@gmail.com).
Komentar je napisan 08.10.2017. u 07:16:36 Ukupno: -35Dobar Loš
leonardo dora
Zajmovi za sve vrste namjena Nudimo minimalni iznos od 5.000,00 eura do 10.000,00 eura do 20 milijuna eura Uz nisku kamatnu stopu od 2% zajma Razdoblje: do 25 godina ovisno o iznosu kredita koji vam je potreban. Kupci moraju biti preko 18 godina Ova je transakcija 100% sigurna za sve korisnike Za više informacija o bonusu molimo da nas kontaktirate putem e-maila: (Leonardodorafinance@gmail.com)
Komentar je napisan 02.10.2017. u 23:46:51 Ukupno: -4Dobar Loš
kati
Pozdrav, svima sam tako sretna davanja iz svoje veliko svjedočanstvo o tome kako sam dobio moju želju iznos kredita od g Abrahama koji je maneger od City Bank Company, želim brzo iskoristiti ovu priliku da cijeli svijet zna za to, jesam gđa Katica Kristijan iz Hrvatske, (Istra grad) bio sam u potrazi za kredit za start up svoje poslovanje u prilog mojim mužem u vezi s djecom troškove pa sam otišao na internetu u potrazi za kredit, kada sam došao preko neke lenders koji varaju i prevare daleko je moj mali novac u tom procesu vrijeme sam zbunjen i ne znam što da radim, jer je malo novca sam imala sa sobom odveli onih lažnih gadova koji i sami u realnom zajam lenders poziva kako bi na jednom vjernom dan kao što sam bio pregledavanje putem interneta traži posao sam došao preko nekih svjedočenja komentirao na forumu jedan gospodin Fred, i gđa Monica Luisa o tome kako oni dobiju kredit od Citibank tvrtke E-mail: citybankloan123@gmail.com pa sam rekao sebi da moram dati ovo suđenje, jer sam bio tako uplašen u vezi ono što drugi zajmodavci učinio za mene, pa sam otišao naprijed uzeo svoju osobnu e-mail adresu koja je bila u tim komentarima na forumu pa sam kontaktirao mu da ga informira da sam bio radovi su mu neki korisnici koji su primili njihov kredit od njegove tvrtke, g Adam i gđa Monica Luisa, pa kad je čuo da je jako sretna zbog toga, on mi da sam u pravom društvu uvjereni gdje ja mogu dobiti moje želje iznos kredita, dali su meni je dužnik obrazac zahtjeva za kredit ispuniti i vratiti, ja sam sve to, s obzirom na sve ih je moja potrebne informacije radi o meni, tako da sam bio s obzirom na uvjete i stanje njihove tvrtke sve išlo glatko, bez ikakve zadrške, u ne manje od 24hours sam bio obavijestio da je moj kredit vrijedi zbroj 5.000.000 eura je registriran i odobren od strane kreditnog odbora fonda, tako da u tom procesu sam vrijeme tako sretna kad su mi rekli da će ih poslati bankovne detalje, ali sam bio malo skeptičan radi da, tako sam rekao imam povjerenja i vjerujem u tu vjerovnik poziva gospodin Abraham sam ih dao bankovnim računom tako iznenađujuće i primiti i upozorenje od moje banke, da je moj račun je zaslužan zbroj 5.000.000 eura po MrAbraham. Tako sam hitno mu e-mail da imam primim kredit uspješno, pa je moja draga braćo i sestre vani još uvijek u potrazi za pravi zajam tvrtki ću savjet da Vas kontaktirati gospodina Abrahama s tom istom e-mail: citybankloan123@gmail.com i ja znam da će vam pomoći s vašim želja iznos kredita u redu, e-mail njima danas i bit će vam drago što ste učinili. Gospođa, Katica Kristijan iz Hrvatske (Istra grad)
Komentar je napisan 23.02.2016. u 23:49:25 Ukupno: 60Dobar Loš
znatiželjni
Očito je maca popapala jezik gospodinu Frediju kad se ne izjašnjava koliko je koštao Dom u Maloj Gorici u usporedbi sa športskom dvoranom u Brezju, ajde da pročitamo istinu gospodine Fridrih
Komentar je napisan 05.01.2011. u 21:03:01 Ukupno: 3Dobar Loš
objektivni
Neču ulaziti u ocjenu vrijednosti izvjesnog Fridriha, ali njegvo bahato ponašanje ne koristi nikome a kamoli da uz sebe privuče mlade i pametne kad bi mnogi od njih bili daleko ispred njega. Neznam po čemu je zaslužio da bude predsjednik Gradskog viječa osim što se slučajno našao u HSS-u jer nije bilo podobnijih i pametnijih da si uzmu ovakvu funkciju
Komentar je napisan 31.12.2010. u 20:47:15 Ukupno: 2Dobar Loš
objektivni
Neču ulaziti u ocjenu vrijednosti izvjesnog Fridriha, ali njegvo bahato ponašanje ne koristi nikome a kamoli da uz sebe privuče mlade i pametne kad bi mnogi od njih bili daleko ispred njega. Neznam po čemu je zaslužio da bude predsjednik Gradskog viječa osim što se slučajno našao u HSS-u jer nije bilo podobnijih i pametnijih da si uzmu ovakvu funkciju
Komentar je napisan 31.12.2010. u 20:46:37 Ukupno: -23Dobar Loš
Prijatelj grada Sveta Nedelja
Svi samo prijete. Da nisu i sami umočeni i zavisni sve bi prijavili USKOK-u ili Državnom odvjetništvu. Ovako smo mi biraći obični taoci političkog kurvarenja. Svi projekti koji su važni za grad se ruše a da se nema niti jedan zamjenski. Tu se po portalima predstavlja gospodin Strmčan i priča kako će biti on gradonačelnik. Koliko li samo negativne energije u tim postovima ima. Toliko loše energije, bijesa i pakosti. Zar taj mentalni sklop može nešto pametno napraviti za ovaj grad. Fredy je pametan dečko i znam da je OK. Ima osječaj odgovornosti i potrebnu dozu humanosti. Izdigni se od ovih destruktora i preuzmi kormilo. Uzmi si mlade i neopterećene ljude. Možeš napravit čuda. Svima želim sretnu Novu godinu i što manje podijela, frustracija i zloće !
Komentar je napisan 31.12.2010. u 19:54:20 Ukupno: 4Dobar Loš
objektivni
O kojem to razmišljanju govoriš cjenjeni zagi, znamo mi tko je imao ruke u pekmezu, mnogi znaju ali se prave da neznaju kud je otišla mnoga kuna ali se današnji ne usude to reči jer se boje za svoje funkcije i spremni su samo za rušenje bez argumenata. Nije mi više do ovakvih prepucavanja i pametovanja sa neznalicama i jako zavisnima, Uživajte u svom rušilačkom pohodu za sve što se želi napraviti u Svetoj Nedelji. Što ste pametno učinili za dobro ovoga Grada vi koji ste kritizerski nastrojeni? Dali štitite djecu i mlade i pomažete im pravilan razvoj u sportu i kulturi, ovakvim pristupom sigurno ne,bok
Komentar je napisan 29.12.2010. u 15:30:17 Ukupno: 5Dobar Loš
zagi
E moj objektivni, vidim da te smeta pluralizam razmišljanja pa odmah negiraš druge. I mene zanima koliko su koštali neki kapitalni objekti, pa i izgradnje doma u Maloj Gorici gdje se spominje cifra da se zalediš. Samo zaboravljaš tko je tada odobravao radove i cifre pa me ne bi čudilo da je cijena kvadrata dignuta u nebesa kao da se gradilo na Jelačić placu. A sjetimo se samo koliko je koštala rekonstrukcija svlačionica u Brezju. I ja sam za to da se sve protrese, pa tko je imao ruke u pekmezu... A kad malo bolje razmislim pa i mi u lokalnoj sredini imamo pandane bivšeg premijera, fimi medije, ostavke bez pokrića, nepotizam. Imamo i dva zamjenika gradonačelnika koji na poslu većinom čitaju novine, a lijepu pinku dobivaju svaki mjesec. A htjeli smo demokraciju koju sad imamo u vijeću, mada vidim da se zaziva partitokratski sisterm i povrat jednoumlju
Komentar je napisan 29.12.2010. u 10:34:52 Ukupno: -1Dobar Loš
1
Marketing...

Ostale vijesti

Povezane vijesti

Najčitanije vijesti

16.02.2013. - 153845 učitavanja
Kredit koji je putovao oko svijeta
10.04.2013. - 144187 učitavanja
Vijećnici bye, bye
06.09.2008 - 103264 učitavanja
Domaće se cijeni
02.03.2017. - 103260 učitavanja
Damir Halužan kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Svete Nedelje
03.02.2017. - 98618 učitavanja
Opet preokret - raspušten svetonedeljski HDZ, Markovinović povjerenik
18.05.2009. - 95194 učitavanja
Drugi krug za gradonačelnika
22.12.2016. - 82140 učitavanja
Dario Zurovec objavio kandidaturu za gradonačelnika

Arhiva vijesti

Sve vijesti pogledajte u našoj arhivi.
Marketing...
Zlatni ključ d.o.o.
adresa: Vinogradska 4, 10431 Sveta Nedelja
e-mail: zlatni-kljuc@zg.t-com.hr
webdesign: viktor@zlatni-kljuc.com
tel: (0)1 3373 473, fax: (0)1 3373 472