Korisnik: Lozinka:  
Zapamti me
Nova lozinka?  

 
Sveta Nedelja,
Temperatura: nepoznata
Damir Halužan kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Svete Nedelje
Autor: s, objavi:

Damir Halužan kandidat je svetonedeljskog HDZ-a za gradonačelnika Grada Svete Nedelje na skorim lokalnim izborima koji će se održati u svibnju.
„Sveta Nedelja treba postati moderan hrvatski i europski grad, ugodan za život i rad svim dobnim skupinama. Nastavljamo sa započetim radovima na gradnji komunalne infrastrukture (vodovod, kanalizacija), naglasak je na daljoj izgradnji cesta, nogostupa, ali i povezivanju naselja biciklističkim stazama. Kapitalni projekti obuhvaćaju gradnju nove škole u Strmcu, sportsko-rekreacijskog centra s bazenom, doma za starije osobe i kulturnog centra u sklopu kojeg će biti i centar za mlade.   Radi poboljšavanja javnog prijevoza na području grada, pokreće se projekt izgradnje malog gradskog kolodvora, a osigurati će se financijska sredstva za besplatan javni prijevoz za nezaposlene, učenike, studente, umirovljenike i korisnike socijalnih potpora.                                  
Mjesnim odborima osigurati će se znatno veća financijska sredstva za samostalno vođenje malih komunalnih akcija.                                                  Implementacijom novih tehnologija Sveta Nedelja treba postati e-grad, a namjeravamo uvesti i besplatan Wi-Fi u sva naselja.                  Proračunski prihodi grada proteklih godina su stabilni pa ćemo smanjiti stopu prireza koja sada iznosi 6 %.                                              
Naglasak je i na jačanju civilnog društva kao i mjesne samouprave kako bi se građanima pružila mogućnost većeg sudjelovanja u upravljanju lokalnim poslovima“ - naglasio je Halužan osnovne dijelove programa svetonedeljskog HDZ-a    „Za moderan grad“.
Damir Halužan protekle četiri godine obavljao je dužnost zamjenika svetonedeljskog gradonačelnika, a prije toga bio je uspješan poduzetnik.
"Njegovu kandidaturu potvrdila je Županijska organizacija HDZ-a Zagrebačke županije. Službena objava kandidature i predstavljanje programa HDZ-a Svete Nedelje, najjače stranke u gradu koja ima vlast u svetonedeljskoj lokalnoj samoupravi od njezina osnutka 1993. godine, bit će uskoro" - navedeno je u priopćenju svetonedeljskog HDZ-a.

 

Tagovi:
|
|
|
|
Marketing...

Ostale vijesti

Povezane vijesti

Najčitanije vijesti

16.02.2013. - 147910 učitavanja
Kredit koji je putovao oko svijeta
10.04.2013. - 141418 učitavanja
Vijećnici bye, bye
02.03.2017. - 103120 učitavanja
Damir Halužan kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Svete Nedelje
06.09.2008 - 99150 učitavanja
Domaće se cijeni
03.02.2017. - 98530 učitavanja
Opet preokret - raspušten svetonedeljski HDZ, Markovinović povjerenik
18.05.2009. - 93864 učitavanja
Drugi krug za gradonačelnika
22.12.2016. - 82056 učitavanja
Dario Zurovec objavio kandidaturu za gradonačelnika

Arhiva vijesti

Sve vijesti pogledajte u našoj arhivi.
Marketing...
Zlatni ključ d.o.o.
adresa: Vinogradska 4, 10431 Sveta Nedelja
e-mail: zlatni-kljuc@zg.t-com.hr
webdesign: viktor@zlatni-kljuc.com
tel: (0)1 3373 473, fax: (0)1 3373 472